Lifestyle

Deze verzwaringsdeken scoor je nu voor een prikkie bij de Action

verzwaringsdeken-action

De herfst is weer begonnen en dat brengt koude, regenachtige dagen en nachten met zich mee. Jij zit het liefst onder een warme deken deze tijd van het jaar. Goed nieuws, want bij de Action scoor je nu een verzwaringsdeken voor een goedkoop prijsje!

Verzwaringsdeken

Wat is een verzwaringsdeken eigenlijk? Het is deken die wat zwaarder is dan een gewoon dekbed. Dat zorgt ervoor dat jij het hele jaar door lekker warm blijft. Maar dat niet alleen, een verzwaringsdeken is namelijk heel goed voor je mentale gezondheid. Dat komt door het gewicht dat de deken uitoefent op je lichaam. Dat voelt eigenlijk een beetje alsof je wordt geknuffeld en dat werkt kalmerend. Je valt dus een stuk sneller en gemakkelijker in slaap en je slaapt ook beter, omdat je door de verzwaringsdeken minder ligt te woelen. Ook gaat door de verzwaringsdeken het serotonine omhoog en het gelukshormoon omlaag.

Lees ook:
We love it! Er bestaat nu keukenapparatuur met panterprint

Action koopje

We weten inmiddels allemaal dat dekbedden niet goedkoop zijn en verzwaringsdekens al helemaal niet! Gelukkig heeft Action nu een goede deal zodat jij deze kunt kopen voor een prikkie. Al voor €29,95 scoor je deze heerlijke deken van 140 x 200 centimeter. Je vindt hem alleen online in de Action webshop.