Astrologie

Te laat! Deze zes sterrenbeelden komen nooit op tijd

sterrenbeelden zijn altijd te laat

We weten allemaal hoe het gaat. Je zet de wekker extra vroeg zodat je alle tijd hebt, maar dan druk je toch nog een paar keer op de snooze-knop en sta je eigenlijk veel te laat op. Vervolgens heb je geen idee wat je aan moet trekken, houd je geen rekening met drukte op de weg en vergeet je in alle haast zelfs je lunch. Ja, te laat! Zeggen mensen dat je altijd te laat bent? Misschien staat het wel in de sterren geschreven! Deze zes sterrenbeelden komen namelijk nooit op tijd.

Ram | 21 maart – 19 april

Als Ram ben je zelfverzekerd en straal je leiderschap uit. Maar aan de andere kant kan dit ervoor zorgen dat de kans groter is dat je te laat komt. Een te groot gevoel van eigenwaarde kan namelijk leiden tot minder zelfbewustzijn, waardoor je stiekem misschien meer om je eigen tijd geeft dan om die van anderen. Dat is niet helemaal netjes, Ram! Maar, we begrijpen het ook wel. Tijd is nu eenmaal niet jouw prioriteit. De positieve kant? Je hebt zoveel zelfvertrouwen dat mensen niet eens zullen opmerken dat je te laat bent. Daar kom je toch mooi mee weg!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Als het op tijd komen aankomt, moet je niet te veel vertrouwen op een Tweelingen. Tweelingen zijn ontzettend sociaal ingesteld, waardoor ze al snel een dubbele afspraak in hun agenda zullen zetten of zich zullen realiseren dat ze hun agenda eigenlijk te vol hebben gepland. Bij de kleinste verandering in de planning is er dus een grote kans dat je niet op tijd bent voor je afspraak. Oepsie!

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Kreeft, je zweert altijd dat het niet de bedoeling was om te laat te komen. Je wilt eigenlijk altijd op tijd zijn, maar opeens begin je te piekeren op een niveau waar je u tegen zegt. Wat moet je aan? Zul je de weg wel vinden? Vinden de mensen met wie je afspreekt je überhaupt wel leuk? Je bent je eigen ergste vijand als het aankomt op op tijd komen. Maar raak vooral niet in paniek, Kreeft! Adem in en uit, en ga vervolgens snel de deur uit. Diep van binnen weet je dat je eigenlijk wel wilt gaan, zelfs als je met al je kleren op de vloer zegt dat je dat niet meer wilt.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Als je een bijdehante Leeuw bent, kom je vast en zeker regelmatig te laat. De regels gelden namelijk helemaal niet voor jou! En alsof dat nog niet genoeg is, heb je ook nog een talent voor drama, waardoor je vaak als laatste aankomt. Maar ach, de spotlights staan hoe dan ook op jou, en dat vind je natuurlijk helemaal niet erg. We zeggen niet dat je het expres doet, maar het past wel perfect bij jouw karakter. Te laat komen is namelijk relatief, en van geen enkel belang voor een koningin!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutters zitten boordevol leven en nemen hun vrijheid daarom ook voor lief. Hoewel het geweldig is dat Boogschutters tot de gelukkigste sterrenbeelden behoren, komt hun vreugde voort uit een diepgeworteld gevoel van avontuur en de drang om de hele wereld te verkennen. En ja, soms past dat gewoon niet helemaal in het schema. Volgens een Boogschutter is het ook altijd de schuld van iets anders dat ze te laat zijn. Het is oké, Boogschutter, op naar het volgende avontuur!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Als luchtteken kunnen Watermannen inderdaad onvoorspelbaar en onbetrouwbaar zijn als het op tijd aankomt. Wanneer ze bijvoorbeeld net iets te veel verdwalen in hun gedachten, vliegen de minuten voorbij zonder dat ze het doorhebben. Bovendien zijn Watermannen van nature onafhankelijk en hebben ze een hekel aan het idee van controle. Ach, wat maakt het ook uit. De tijd wacht wel, nietwaar, Waterman?

Het is bijna hot girl summer! Deze sterrenbeelden worden verliefd deze zomer.