Astrologie

Deze 3 sterrenbeelden zijn echt toe aan vakantie

sterrenbeelden-vakantie

We houden allemaal van zon, zee en strand, maar het belangrijkste aan vakantie vieren is toch wel ontspanning en vrije tijd. En deze 3 sterrenbeelden zijn momenteel écht toe aan vakantie.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Jij als Kreeft barst van de emoties. Jij bent namelijk een waterteken. Kreeften laten zich leiden door emoties, wat aan de ene kant heel positief is en zorgt voor fijne en stabiele relaties en aan de andere kant zorgt voor het overnemen van emoties. Als iemand in je eigen omgeving verdrietig is neem jij dit gevoel over en doe je er alles aan om diegene beter te laten voelen. Het is heel moeilijk om al die gevoelens uit te schakelen en dus ook moeilijk om even tot rust te komen. Voor jou is een vakantie waarin je je even afzondert van alles en iedereen dus helemaal niet zo’n gek idee!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Een Weegschaal is all about samenwerking. Ze staan erom bekend echte teamplayers te zijn, goed te kunnen luisteren en zich goed kunnen inleven in verschillende standpunten. Dit zorgt er echter wel voor dat ze het lastig vinden om hun eigen standpunt in te nemen waardoor ze geen keuzes kunnen maken. Daarnaast houdt een Weegschaal enorm van, je raad het al, balans! Dus een paar dagen om te ontspannen is voor dit sterrenbeeld dé manier om de balans weer terug te vinden.

Lees ook:
Travel-alert! Déze sterrenbeelden moeten dit jaar een solotrip maken

Vissen | 19 februari – 20 maart

Het waterteken Vissen is net zoals de Kreeft een heel gevoelig sterrenbeeld, maar ze zijn niet alleen heel gevoelig, ze zijn ook heel dromerig. Dit komt omdat ze super creatief zijn en hele dagen in hun eigen fantasiewereld kunnen leven. Dat klinkt heel positief, en dat is het vaak ook, maar het kan ook heel vermoeiend zijn als je gedachten heel de tijd heen en weer schieten. Voor Vissen is het daarom belangrijk om tijdens deze vakantie een manier te vinden om al deze gedachtes een plekje te geven.

Beeld: pinterest