Films & Series

Vanaf déze datum is het derde seizoen van Emily in Paris te zien

derde-seizoen-emily-in-paris-datum

Het wachten is eindelijk voorbij. Netflix heeft namelijk eindelijk bekend gemaakt wanneer we het nieuwste seizoen van Emily in Paris kunnen zien. Wij kunnen niet wachten!

Pas op! Dit artikel bevat spoilers

Derde seizoen Emily in Paris

Het ziet er naar uit dat Emily de stad van de liefde nog lang niet zat is, want Netflix heeft een derde én een vierde seizoen aangekondigd. Over het vierde seizoen is nog niet zoveel bekend, maar gelukkig weten we inmiddels wel al meer over het derde seizoen. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat we vanaf 21 december het nieuwe seizoen kunnen gaan bingen.

Het tweede seizoen van de serie eindigde in een nogal spannende cliffhanger. Kiest Emily ervoor om in Parijs te blijven en voor Sylvie te werken, of gaat ze terug naar Chicago om haar promotie binnen te harken? En zal ze haar hart volgen en Gabriel proberen te veroveren. Of kiest ze voor zekerheid met Alfie? We zullen nog even moeten wachten totdat al onze vragen zullen worden beantwoord.

Lees ook:
Zien! Netflix deelt eerste beelden van het nieuwe seizoen van Emily in Paris

Teaser video

Netflix heeft de releasedatum van Emily in Paris bekendgemaakt door middel van een teaser. In de korte trailer is te zien hoe Emily de schaar in haar lokken zet. “Soms knippen mensen hun pony af terwijl het hartstikke goed gaat”, horen we Emily zeggen.

Bekijk de video hieronder:

Watch on YouTube

Beeld: Emily in Paris

Must reads 👀