Celebs

Dennis Roos openhartig over verloving Megan Desaever

dennis over verloving

Dit koppel is niet onopgemerkt gebleven. Dennis en Megan hebben een langere tijd met elkaar gedate en zijn toen zelfs verloofd geraakt. Heel Instagram heeft kunnen meegenieten van de heftige break-up tussen het koppel. In een interview met RUMAGTV vertelt Dennis over de verloving met Megan.

Dennis Roos & Megan Desaever

Dennis Roos heeft een lange relatie gehad met Olivia Talar, maar was al snel over de relatie heen. Hij had binnen no-time met Megan, die we allemaal kennen van Temptation Island. De twee hadden voor ongeveer twee weken gedate en sprongen direct in het diepe. Ze waren namelijk al snel verloofd. Het was al snel duidelijk dat over deze impulsieve actie niet goed is nagedacht. Ze vlogen samen naar Dubai voor een lange vakantie, maar hier is van alles misgegaan. De ruzie was zelfs zo erg geëscaleerd dat heel Instagram kon meegenieten van de sensatie tussen de twee realitysterren. Dennis doet in een interview met RUMAGTV zijn verhaal over de verloving met Megan.

Verloving

Eind januari maakten Dennis en Megan hun verloving bekend op Instagram. “1000 times yes”, schreef Megan bij een foto van een prachtige ring. Zij vertelde in een gesprek met Reality FBI dat ze dit niet had zien aankomen. “Ja haha, ik moet het allemaal even verwerken”, zegt ze. “Het is heel snel gegaan alles, maar we zijn beide tot over onze oren verliefd dus waarom niet, yolo.” Nog geen twee weken later bleek al snel dat het niet helemaal goed ging tussen de twee en werd de verloving alweer verbroken. Dennis pakte zijn koffers en vertrok zonder Megan vanuit Dubai terug naar Nederland.

Vakantie naar Dubai

Dennis vertelt bij RUMAGTV dat alles heel erg snel is gegaan. Hij vertelde dat hij Megan had ontmoet toen het iets slechter ging tussen hem en Olivia. Hij begon de blondine oprecht leuk te vinden, maar kwam er achteraf achter dat het vooral een afleiding was. “Toen we naar Dubai gingen is het helemaal misgegaan”, vertelt hij verder. Zo heeft Megan hem daar meerdere keren laten zitten tijdens dates of liet ze hem alleen in de hotelkamer.

Watch on YouTube
\

Lees ook:
Nieuw seizoen Kopen Zonder Kijken krijgt een extra twist

Publiciteitsstunt

De meiden van Rumag vragen tijdens het interview of de verloving wel echt was. “Dat verloven was een grote poppenkast”, vertelt Dennis. “Ik ben er niet trots op. Normaal ben ik echt totaal niet zo. Ik ben juist totaal niet van dingen plaatsen op Instagram om aandacht te zoeken, om zeg maar volgers en publiciteit te pakken. Al helemaal niet na al dat gezeik met Olivia. Ik wilde het juist voorkomen”, vertelt hij. De foto die Megan in haar Stories had gezet van haar neppe verlovingsring, was volgens Dennis om aandacht te zoeken. “Wat zouden mensen ervan denken als we ons nu zouden verloven?”, was wat Dennis en Megan wilden weten.

Beeld: Instagram: @dennisroosss

Must reads 👀