Celebs

Dennis Roos geeft duidelijkheid over relatiestatus met Oliva

dennis-roos-relatiestatus

Megan of Olivia? Dit is de eeuwige vraag waar fans maar al te graag antwoord op willen! Dennis Roos kennen we natuurlijk van zijn deelname aan Ex on the Beach, waar hij een relatie kreeg met Olivia, althans, een knipperlicht relatie om precies te zijn. Aan, uit, aan, uit, we houden het niet meer bij! Gelukkig geeft Dennis Roos ons nu eindelijk antwoord op deze vraag. 

Relatiestatus

In de studio bij Rumag TV maakt Dennis Roos zijn relatiestatus eindelijk duidelijk. Het is over en uit tussen hem en Olivia. Hoewel hun relatie al niet heel stabiel was geeft Dennis aan dat dit vooral komt doordat juicekanalen zich met hun gingen bemoeien; er werden dingen gelekt die wel klopten, maar ook dingen die zeker niet klopten. Één van de juiceverhalen ging over een bootfeest met Lil’ Kleine, waar Olivia aanwezig was en zelf met de rapper heeft gezoend.

Over en uit

Natuurlijk is dit niet de enige gebeurtenis die de emmer deed overlopen. Zo voelde Olivia zich op haar beurt ook bedrogen, nadat Dennis een feest had gegeven en niet eerlijk was over de genodigden. Die volgens Olivia meerendeel uit vrouwen bestond. Niet heel tof, vond Olivia. Maar lange tijd leek het keer op keer weer goed te komen tussen de twee en hebben ze een aardige tijd hun knipperlicht relatie volgehouden. Namelijk sinds seizoen 6 die in 2020 werd uitgezonden.

Lees ook:
Dit Temptation Island koppel heeft elkaar het ja-woord gegeven

Nieuwe relatie?

Ondertussen gonst het van de geruchten dat Dennis inmiddels samen is met Megan Desaever, bekend van Temptation Island. Maar zijn de geruchten waar Dennis? Nou, het antwoord is JA! Dennis bevestigt dat hij inderdaad samen is met de Temptation-ster. “We hebben het leuk samen”, zegt Dennis. Terwijl Megan halverwege het gesprek de studio inloopt en aanschuift bevestigd zij dat ze elkaar zelfs elke dag zien! Wij zijn benieuwd hoe dit liefdesverhaal gaat eindigen.

Watch on YouTube

Beeld: Instagram: @dennisroosss

Must reads 👀