Celebs

Om deze reden zijn Dennis en Olivia afgekeurd voor Temptation Island

Dennis en Olivia Temptation Island

De opnames van het nieuwe seizoen Temptation Island zijn in volle gang. Er komen steeds meer geruchten over de deelnemende koppels. Zo zouden Dennis en Olivia zijn afgekeurd voor Temptation Island en zullen er andere voor hun in de plaats komen.

Dennis en Olivia

Bij de namen Dennis en Olivia zal er vast een belletje gaan rinkelen. Ze deden allebei mee aan het zesde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Na de show hebben ze een ingewikkelde relatie gehad met veel ups en downs, maar het lijkt erop dat de twee nu happier than ever zijn samen. Voorheen is Dennis niet altijd even trouw geweest aan zijn vriendin Olivia en vond hij het moeilijk om verleidingen weerstaan. Maar toch leek het erop dat de love birds klaar waren voor de ultieme relatietest en werden ze gevraagd voor het nieuwe seizoen van Temptation Island.

Lees ook:
Dit bekende koppel gaat meedoen aan Temptation Island

Temptation Island

Dennis en Olivia waren dus uitgekozen als een van de koppels om mee te doen aan Temptation Island 2023. Echter werd het al snel duidelijk dat dit niet de juiste keuze was van de productie en heeft het programma er zelf een stokje voor gestoken.

Het roddelkanaal Juice Channel laat op hun Instagram Stories weten dat het stel niet door de psychologische testen zou zijn heen gekomen. De experts denken dat dit een te heftige ervaring zou zijn voor beide en niet goed zou zijn voor hun relatie. De loodzware relatietest zou té emotioneel belastend zijn voor het duo. In de plaats van Dennis en Olivia zijn nu deze twee lovers gekomen.

Beeld: instagram

Must reads 👀