Celebs

Wedding bells! Dennis Roos en Megan Desaever zijn verloofd

dennis-megan-uit-elkaar

Van de lange knipperlichtrelatie van Dennis Roos en Olivia, naar een verloving met zijn gloednieuwe vriendin Megan Desaever! De twee realitysterren maken het nieuws bekend op Instagram. Dennis en Megan zijn verloofd!

Ex on the Beach

Ben je een trouwe Ex on the Beach kijker? Dan is de lange knipperlichtrelatie van Dennis Roos en Olivia Talar je vast niet ontgaan! Tijdens hun deelname aan de realityshow ging het al niet heel soepel in de villa, maar terug in Nederland bleven de twee toch nog samen. De ex-lovers hebben veel ups en downs gehad in hun relatie, want Dennis is meerdere keren in de fout gegaan met andere dames. Oei!

Na alle struggles heeft het stel toch maar besloten om niet samen verder te gaan. Dit is nog niet zo lang geleden, maar de Ex on the Beach-ster is nu alweer helemaal in love met zijn nieuwe vriendin Megan. Ze zijn zelfs zó erg verliefd geworden in deze korte tijd, dat Dennis en Megan inmiddels al zijn verloofd!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Dennis Roos geeft duidelijkheid over relatiestatus met Oliva

Verloofd

Dennis en Megan Desaever hebben, als we RealityFBI mogen geloven, pas vier weken een relatie. Toch verschenen er gister een aantal foto’s van een grote ring om Megans vinger op Instagram. Het juicekanaal RealityFBI kon het natuurlijk niet laten en heeft bewijs verzameld over de verloving. Je ziet in een gesprek met Megan dat ze aangeeft inderdaad verloofd te zijn met Dennis. “Haha, ik moet het allemaal even verwerken. Het is heel snel gegaan, alles, maar we zijn beide tot over onze oren verliefd, dus waarom niet. Yolo!” Zo te horen was het een impulsieve actie, maar wie weet stappen ze dit jaar het huwelijksbootje nog in!

Beeld: instagram @desaevermegan__

Must reads 👀