Celebs

Heeft Dennis van EOTB Olivia verlaten voor déze Temptation-ster?

Dennis-Temptation

Dennis en Olivia hebben al sinds ze elkaar hebben ontmoet een knipperlichtrelatie met elkaar. Kijkers konden dit aanschouwen in het seizoen van Ex on the Beach, maar daar bleef het niet bij. Ook na het programma hadden ze een relatie, maar die lijkt nu echt voorbij te zijn. Dennis heeft namelijk een nieuwe lover gevonden en het is niemand minder dan déze Temptation-ster.

Dennis en Olivia

Ondanks de wisselvallige relatie van Dennis en Olivia hebben ze het toch een jaar met elkaar uitgehouden, voordat het volgens Olivia finaal de mist inging. Volgens de blondine ging het mis op de verjaardag van Dennis. Hij had naar verluid een villa gehuurd met zijn vrienden waar aardig wat vrouwen mochten komen. “Andere vrouwen uitnodigen, maar mij niet op de hoogte stellen, vind ik super respectloos”, vertelde Olivia tegen Fawry Not Sawry. Dennis wilde ook nog even zijn verhaal kwijt en benadrukt dat elk verhaal twee kanten heeft. “Ik wil wel inderdaad bevestiging geven dat het voor mij zelf ook een afgesloten hoofdstuk is nu”, liet hij weten.

Temptation-ster

Dennis lijkt zelfs al te zijn begonnen aan zijn nieuwe hoofdstuk samen met Temptation-ster Megan Desaever. Megan deed mee aan het programma Temptation Island en ging samen met haar toenmalige vriend Kevin de ultieme relatietest aan. Enne, dat liep niet goed af voor de twee. Nadat Kevin haar slecht behandelde, deelde ze op camera het bed met verleider Joshua waarmee ze haar relatie beëindigde. Een reality-programma en wat korte relaties verder is Megan al een tijdje single. Althans, dat dachten we.

Lees ook:
Demi de Boer geeft duidelijkheid over relatie met Ronnie Flex

Megan Desaever

Volgens RealityFBI hebben EOTB-Dennis en Temptation-ster Megan het heel gezellig samen. Ex On The Beach meets Temptation Island zullen we maar zeggen. Maar dat was niet de eerste keer. Recent zouden Dennis en Olivia nog afgekeurd zijn voor Temptation Island op basis van de mentale tests. Megan zullen we daarentegen juist zien in het nieuwe seizoen van EOTB. Geen wonder dat al deze sterren onderling relaties met elkaar krijgen. De reality-wereld is enorm klein blijkt maar weer.

Beeld: Instagram: @mtvnl

Must reads 👀