Films & Series

Déze deelnemers gaan het avontuur aan in Special Forces VIPS

deelnemers special forces vips

Het laatste seizoen van Special Forces is nog maar net geëindigd, maar Videoland maakte een tijd geleden alweer het derde seizoen bekend van het populaire programma. Dit keer keert het programma terug met een gloednieuw seizoen van bekende en onbekende Nederlanders. En wij vertellen je welke deelnemers het avontuur aangaan.

Special Forces Vips

Onder leiding van oud-Special Forces operators ondergaan de kandidaten loodzware trainingen. De bekende Nederlanders zijn slechts een nummer en worden niet meer bij hun naam genoemd. De kandidaten worden uitgedaagd hun grenzen te verleggen en komen zichzelf keihard tegen in verschillende uitdagingen. In het tweede seizoen van Special Forces Vips zagen we onder andere Sylvia Geersen, Kaj Gorgels, Denzel Slager en Donny Roelvink de uitdaging aangaan. De bekende Nederlanders hadden het niet makkelijk en lieten hier en daar een traantje vallen. Uiteindelijk lukte het Kaj Gorgels, Donny Roelvink en Mark Schaaf om de eindstreep te halen. En goed nieuws voor de fans, want er komt een nieuw seizoen. En wij vertellen je welke deelnemers de uitdaging aangaan in het nieuwe seizoen van Special Forces Vips.

View post on Instagram
 

 

Lees ook: 
Zien! Dít is de nieuwe vriendin van Outer Banks-acteur Chase Stokes

Deelnemers

Videoland maakte bekend dat het nieuwe seizoen vanaf 15 april van start gaat. En er is een kleine twist, want dit seizoen doen er niet alleen maar bekende Nederlanders mee, maar ook onbekende Nederlanders gaan de uitdaging aan. In dit nieuwe seizoen zien we onder andere actrice Anouk Maas, zangeres Raffaëla Paton, influencer Fabrizio Tzinaridis, realityster Koen Pieter van Dijk, kickbockser Levi Rigters, voormalig profschaatsster Jorien ter Mors en voormalig profwielrenner Michael Boogerd. Ook zien wij de onbekende Nederlanders deelnemen aan dit avontuur en dit zijn vrachtwagenchauffeur Danny Bogers, accountmanager Lotte van Zijl, sportcoach Thijs van Leeuwen, model Denzel Hajema, pedagogisch medewerker Liza Bierma, inspecteur bij de overheid Annelies Fortuin en verkoopmedewerker Amin Lelieveld. Wij zijn ieder geval ontzettend benieuwd naar het nieuwe seizoen en hoe de deelnemers het avontuur aangaan!

View post on Instagram
 
Beeld: Special Forces VIPS