Films & Series

Dit zijn de deelnemers van Videoland-serie Special Forces VIPS

deelnemers-special-forces-vips

De Videoland-serie Special Forces VIPS keert sneller terug dan verwacht en is vanaf 2 november weer wekelijks te zien. In het populaire programma zullen dit keer elf BN’ers het tegen elkaar opnemen onder zware omstandigheden. Ook benieuwd wie de deelnemers zijn?

Special Forces VIPS

Elf BN’ers gaan opnieuw de strijd aan met elkaar en hoogstwaarschijnlijk zichzelf in het programma Special Forces VIPS. Ze volgen een training die gebaseerd is op de realistische Special Forces training, oftewel: de zwaarste training van Nederland. Onder leiding van oud-Special Forces operators ondergaan de deelnemers zware oefeningen en opdrachten. Niet in Nederland, maar diep in de bossen van Slovenië. Hier geven ze alle controle uit handen, leven ze totaal geïsoleerd van de buitenwereld en hebben ze alleen elkaar.

Naast dat de deelnemers letterlijk mijlenver zijn, worden ze uitgedaagd hun grenzen te verleggen. In het programma zijn ze alleen nog maar een nummer en worden ze gestript van alle bekendheid die ze aan het thuisfront gewend zijn. Wie ze zijn maakt daar niet uit. Het enige wat telt is dat ze hun grootste angsten onder ogen komen, zichzelf beter leren kennen en de fysieke/mentale trainingen ondergaan. Wij kunnen niet wachten om te zien hoe de deelnemers het gaan doen, maar wie doen er dit seizoen mee?

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Deze dingen kloppen niet aan de Netflix serie over Jeffrey Dahmer

Deelnemers

Maar liefst elf bekende Nederlanders geloven dat zij het in zich hebben om de training tot Special Forces te volgen. In het tweede seizoen zullen de volgende BN’ers de uitdaging aangaan: Ferry Doedens, Kaj Gorgels, Donny Roelvink, Henk Grol, Thijs Zeeman, Denzel Slager, Mark Schaaf, Marianne Timmer, Mariska van Kolck, Sylvia Geersen en Ouassima Tajmout. Het vorige seizoen was ontzettend spannend en beloofd veel goeds voor dit nieuwe seizoen. Wie weet zullen sommige deelnemers je verbazen! Wij houden 2 november vrij. Jij ook?

Beeld: Videoland

Must reads 👀