Films & Series

Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen Eating With My Ex

deelnemers-eating-with-my-ex

Het nieuwe seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch is weer in aantocht. Wij moeten er niet aan denken om mee te doen, maar er zijn koppels die na hun break-up toch weer bij elkaar aan tafel schuiven. En Discovery+ heeft het eerste koppel nu al bekendgemaakt.

Eating With My Ex: Going Dutch

Het is weer zover! Het nieuwe seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch gaat bijna weer van start. Op vrijdag 28 april kunnen we weer genieten hoe ex-koppels bij elkaar aan tafel schuiven. Drama gegarandeerd, dus! Maar welke koppels doen er dit seizoen mee? Discovery+ heeft de eerste deelnemers al bekendgemaakt.

Deelnemers

Het zijn dit keer Channah Koerten en haar ex-lover Quentin die als eerste aanschuiven om nog het één en ander met elkaar te bespreken. Channah wil namelijk graag weten wat de oorzaak is dat de relatie niet werkte. Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat het stel besloot om zonder elkaar verder te gaan en gelukkig hebben ze ook nog steeds goed contact met elkaar. “Ik denk zelfs beter dan toen we nog samen waren. We hadden zo vaak ruzie”, aldus Channah. Toch is het voor de realityster niet duidelijk waarom de relatie is stuk gelopen. Zal Channah daar antwoord op krijgen?

Lees ook:
Channah Koerten vertelt openhartig over alle cosmetische ingrepen

Flirten met andere vrouwen

Channah vond het niet oké dat haar, inmiddels ex-lover, ook veel aandacht had voor andere vrouwen. Ze vond daarom dat Quentin moest kiezen: geen contact meer voor andere vrouwen of de relatie zou klaar zijn. Maar het bleek uiteindelijk toch dat Quentin zijn aandacht niet bij Channah kon houden, zelfs tijdens de zwangerschap was hij aan het flirten met andere vrouwen.

Channah heeft zich daarom vaak moeten afvragen of het alleen flirten was of dat Quentin ook echt vreemdging. Toen het gezin verhuisde naar Curaçao ging het alleen maar bergafwaarts. Is het daarom nu ook beter dat ze uit elkaar zijn? Of zal het ooit nog goed komen?

Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf 28 april te zien op Discovery+ en vanaf vrijdag 26 mei ook wekelijks om 22:30 uur bij TLC.