Films & Series

Zien! De deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch zijn bekend

eerste-beelden-EOTB

Nog een maandje wachten en dan is het zo ver! Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch gaat bijna van start en de deelnemers zijn vandaag officieel bekend gemaakt!

Ex on the Beach: Double Dutch

Als we de post van MTV mogen geloven, kunnen we in het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch nog meer sensatie gaan verwachten. De Tablet of Terror is weer terug en er beloven dit jaar een hele boel gevoelige, wraakzuchtige en hot exen de zee uit te lopen. Vanaf 14 mei kunnen we iedereen zondag om 22:00 op MTV genieten van een nieuwe juicy aflevering. We can’t wait! Maar voor dat het zo ver is zijn eerst vandaag alle singles voorgesteld die op zoek zijn naar een nieuwe liefde. Dit zijn alle deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch.

Mannelijke singles

Er zijn dit jaar weer 8 orginals die het liefdesavontuur aangaan in Ex on the Beach. De handsome mannen zijn: Dylan, Joey, Jonna en Marc Junior. Zij zijn niet snel op hun mondje gevallen, maar wie weet gaat dit allemaal veranderen als er exen uit het water tevoorschijn komen!

Dylan (22)

De 22-jarige kletskous, Dylan, was actief militair, maar is er onlangs mee gestopt. Hij heeft het plan om na deelname (langdurig) te gaan reizen. Dylan doet aan fitness, feesten en uitgaan. Momenteel staat het feesten op een lager pitje, omdat hij zich wil focussen op een gezonde levensstijl. Het gaat bij hem altijd tot in het extreme: 100% gezond leven of 100% feesten.

Joey (25)

De 25-Jarige Joey uit Eindhoven is een echte zelfverzekerde vrouwen verslinder! Hij komt voor lust naar Ex on the Beach, maar sluit liefde niet uit. Joey heeft twee kanten; doordeweeks een nette werkende jongen, maar in het weekend een player die van feesten houdt. Joey doet aan kickboksen, voetbal en fitness want hij vindt het belangrijk om er fit uit te zien.

Jonna (28)

De 28-jarige Jon, beter bekend als MC Jonna, is een gezellige jongen uit Den Dolder. Hij omschrijft zichzelf als loyaal, spontaan en hardwerkend. De afgelopen vijf jaar is Jonna hard bezig geweest met zijn carrière als MC. Jonna’s liefdesleven bestaat vooral uit contact met zoveel mogelijk verschillende dames. Hij komt daardoor vaak in drama terecht, omdat hij niet altijd even eerlijk is over zijn intenties.

Marc-Junior (20)

Dit Vlaamse blije ei is een echte grappenmaker. De 20-jarige Marc-Junior is een type die zijn mond wel open durft te trekken en schaamt zich nergens voor. Hij houdt van grapjes uithalen, maar vooral ook van vrouwen, daarom zie je hem altijd goed gekleed en met nette naar achter gekamde haren. Marc-Junior is niet zo van relaties, omdat hij niet snel verliefd wordt, vertelt hij.

Lees ook:
In het nieuwe seizoen gaan we déze Ex on the Beach-All Star zien!

Vrouwelijke singles

Naast een stel knappe mannen, hoort natuurlijk ook een groepje prachtige vrouwen. Maak kennis met Ellen, Giorgina, Janey en Michelle! Hun lieve uiterlijk is hun sterkste kant, want ze zitten boordevol verrassingen en streken.

Ben jij benieuwd hoe de deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch zullen reageren als hun exen de zee uit komen wandelen en de boel komen verstoren? Zet je reminder dan op 14 mei en nodig al je vriendinnen uit om de start van het nieuwe seizoen te zien!

Ellen (19)

De 19-jarige Ellen wordt door haar vrienden omschreven als een ‘Duracell konijntje’, iemand die straight forward is en als ze iets wil, dan gaat ze daar volledig voor. Ook wordt ze vaak als impulsief betiteld. Mensen denken vaak dat ze onschuldig is, omdat ze er als een poppetje uitziet, maar niets is minder waar.

Giorgina (20)

Giorgina heeft zichzelf te lang verstopt, omdat ze niet zelfverzekerd genoeg was. Ze heeft haar haren laten groeien, haar lippen opgespoten en voelt zich nu een stuk zelfverzekerder, maar bovenal vrouw. Ze omschrijft zichzelf als: gek, psycho, agressief, sexy, pittig en dominant.

Janey (20)

Dit 20-jarige feestbeest is vanaf donderdagavond tot maandagochtend in de stad te vinden. Ze krijgt veel aandacht van mannen en soms vindt ze dit vervelend, maar stiekem geniet ze hier ook wel van. Janey is een echte flapuit, ze schaamt zich nergens voor en stapt ook gerust af op mannen voor een praatje.

Michelle (20)

De 20-jarige Michelle is erg temperamentvol en is niet op haar mondje is gevallen. Ze vindt zichzelf ook lief, maar je moet haar niet tegen je krijgen, als je haar iets hebt aangedaan dan vergeet ze dat nooit meer en zal ze je zeker terug pakken. In het weekend gaat ze graag op stap en ziet ze zichzelf als de gangmaker van de groep. Michelle is heel erg jaloers als het op mannen aankomt, als iemand naar haar vriend kijkt, wordt ze boos en een verkeerde blik laat haar ontploffen.

Beeld: mtv