News

Dit zijn de deelnemers van De Verraders Halloween 2023

de-verraders-halloween

Goed nieuws voor alle fans, want het is bijna weer zover. De Halloween-special van het populaire tv-programma De Verraders komt eraan. En Videoland heeft zojuist de eerste deelnemers bekendgemaakt. Dat wordt griezelen!

De Verraders Halloween

Het is weer bijna tijd voor de Halloween-special van de Verraders. En deze keer zal hij bloediger dan ooit worden. In De Verraders is het de bedoeling om zoveel mogelijk zilver te winnen. Maar hoe kun je dat het beste doen als je geen idee hebt of je jouw medekandidaten wel kunt vertrouwen. Dat is natuurlijk het grote raadsel van dit psychologische spelletje.

De deelnemers zijn bekend

Natuurlijk zullen we Frank Evenblij weer zien als presentator van dit programma. En nu zijn dus ook de deelnemers van de Halloween-special bekendgemaakt. Zo zullen we Katja Schuurman, Monica Geuze, Fajah Lourens, Guido Weijers, Jayjay Boske, Bente Fokkens, Bertie Steur, André Dongelmans, Eva Koreman, Bokoesam, Pepijn Lanen, Tim den Besten en Rob Goossens zijn allemaal aan boord.

Ook hebben de makers van het programma laten weten dat dit seizoen beter zal zijn dan ooit. “Het tweede seizoen is bloederiger dan ooit: gevaarlijke missies, verleidelijke vallen en geheimzinnige bondjes. Vanaf de eerste aflevering wordt de toon meteen gezet en zijn de deelnemers continu op hun hoede. Letterlijk niemand is te vertrouwen en de angst tijdens de missies is groter dan ooit. Zelfs de eenvoudigste missies veranderen in bloedstollende uitdagingen waarin alleen de scherpste breinen overleven.”

Vanaf wanneer te zien?

Maar wanneer kunnen we dan genieten van dit nieuwe seizoen van De Verraders? Daar zullen we nog wel even op moeten wachten. De eerste aflevering van De Verraders Halloween is namelijk vanaf 20 september te zien op Videoland. Durf jij het aan?

View post on Instagram
 

Beeld: Videoland