Films & Series

Zien! Dit zijn de deelneemsters van de nieuwe realityshow Matched by Mom

Nicoline
deelneemsters-matched-by-mom

Vanaf 4 oktober zullen we wekelijks vermaakt worden door de nieuwe realityshow Matched by Mom. In deze show gaan vier moeders op zoek naar hun ideale schoondochter en vriendinnetjes voor hun zoons. Vier mannen zullen dus samenwerken met hun moeders om de ware liefde te vinden. Maar liefst zestien meiden zullen meedoen aan dit avontuur en wij stellen ze graag aan je voor!

Dit zijn de meiden die mee zullen doen aan de nieuwe realityshow Matched by Mom.

Vier mannen en vier moeders hebben keuze uit zestien meiden. Moet lukken toch?

Matched by Mom

Het programma geproduceerd door Warner Bros is vanaf maandag 4 oktober wekelijks te zien op Videoland. Zoals eerder vermeld zullen dus 4 mannen met wat hulp van hun moeders op zoek gaan naar de ware liefde. Het lukte de mannen niet alleen, dus schakelen ze de vrouw in die hen het beste kent. Aan de moeders de taak om de ideale schoondochter en de beste match voor de zoons te vinden. Niet in Nederland natuurlijk, maar in Portugal. Alle deelnemers reizen af naar Portugal waar ze in een prachtige villa het avontuur tegemoet zullen gaan. Wij zijn wel benieuwd of er een ideale schoondochter tussen de zestien meiden zal zitten.

Amber (26)

De prachtige Amber met een volle krullenbos is half Antilliaans en opgegroeid in Drenthe. Ze heeft haar hart op de juiste plek heeft al de liefde gevonden bij haar twee naaktkatten. Toch mist ze nu nog een partner in haar leven om deze liefde voor de katten mee te delen. Ze is opzoek naar een romanticus die geen blad voor mond heeft. Hij is recht voor zijn raap en heeft een sterke mening. Daar houdt ze van.

Cynthia (29)

Cynthia komt uit Den Haag is een een ware onderneemster. Ze is eigenaresse van een modellenbureau en van een zaak in haarwerken. Deze girlboss heeft daarom iemand nodig die net zo ambitieus en ondernemend is als zij. Iemand die haar drukke leven begrijpt en voor de volle 100% steunt. Cynthia houdt van de natuur en van dieren. Religie speelt een belangrijke rol in haar leven. Ze droomt van een groot gezin met wel drie of vier kinderen. Nu nog een partner die deze wensen met haar deelt.

Daphne (23)

Daphne komt oorspronkelijk uit Limburg, maar woont nu al een tijdje in Amsterdam. Ze is opzoek naar een partner om leuke activiteiten mee te plannen. Ze kijkt er bijvoorbeeld naar uit om het hele weekend samen vol te plannen met leuke dingen. Naast dit is respect en vertrouwen heel belangrijke voor de mooie Daphne. Ze staat haar eigen mannetje en heeft geen partner nodig die haar verzorgd. Enkel een lover die haar in alles steunt en waar ze plezier mee kan hebben.

Isabel (20)

Zoals je kan lezen is Isabel de jongste meid van de zestien deelneemsters. Ze werkt al accountmanager bij een ICT-bedrijf, maar werkt hier vooral zodat ze kan sparen voor het starten van een eigen onderneming. Isabel weet precies wat ze wil en is lief, oprecht en standvastig. Deze zelfverzekerde meid is klaar om zichzelf open te stellen voor de vier mannen.

Joy (28)

De 28-jarige Rotterdamse is een echt familiemens. Logischerwijs wil Joy een partner die familie net zo hoog heeft zitten als zij zelf. Ze werkt al een tijdje in de banksector en is onderweg naar de top. Haar droom is dan ook om ondernemer te worden in vastgoed. De prachtige Joy zoekt een vriend die idealiter lang is en alles zegt wat er in hem opkomt. Een man die open en eerlijk is vind ze heel aantrekkelijk.

Joyce (23)

De blonde Joyce is zoals je kan zien op haar foto, een vrolijke meid. In haar enthousiasme kan ze soms onhandig uit de hoek komen, maar heeft altijd de beste bedoelingen. Op het gebied van de liefde is Joyce vrij onzeker, omdat ze nog nooit een vaste relatie heeft gehad. Verder is ze gelukkig wel zeker van zichzelf en wij zien wel in waarom. Deze beauty is opzoek naar een man die haar energie matcht en het liefst grappig en romantisch is.

Kiki (31)

In deze lijst van girlbosses kunnen we Kiki er ook aan toevoegen. Deze onderneemster heeft op het gebied van werk een sterke mening en is naar eigen zeggen een einzelgänger. Deze drukke dame heeft behoefte aan veel prikkels en zoekt iemand die haar steeds weer kan verrassen. Ten slotte wil ze een partner die goed overweg kan met de belangrijkste vrouw in haar leven, haar moeder.

Kyra (25)

Kyra zal ook mee gaan doen aan Matched by Mom. Deze lieve zorgzame en behulpzame meid komt onschuldig over, maar heeft zeker een pittige kant. Ze weet wat ze wil en zoekt een man die haar kinderwens deelt. Omdat ze weet wat ze wil, ziet ze het liefst zichzelf binnen 5 jaar met een minimensje lopen. Daarbij hoort dan natuurlijk wel een lover die zichzelf in dit toekomstplaatje ziet. Kyra houdt van vrijheid en vindt vertrouwen in een relatie heel belangrijk.

Lisanne (23) 

Lisanne is een lieve en rustige dame. Voor velen kan ze hierdoor mysterieus overkomen, maar als je haar beter leert kennen kom je erachter dat Lisanne een echte huismus is. Af en toe is ze te zien op een feestje, maar thuis vindt ze heerlijk. Wij voelen dit wel! Deze stijlvolle dame zoekt het liefst een man die aandacht besteedt aan zijn looks. In de toekomst ziet ze zichzelf met een stijlvolle vriend waar ze uren mee kan kletsen. Hij is lief, ambitieus en zorgzaam net als zij zelf.

Nikki (25)

Nikki houdt niet van twijfelaars. Ze zoekt een zelfverzekerde man met ondernemende eigenschappen. Zelf is ze bijna klaar met haar studie juridische dienstverlening en weet ze ook al wat ze hierna wilt doen. Een baan in de sales recruitment is voor haar de perfecte match. Na werk is de prachtige Nikki te vinden met vrienden en familie. Nu nog een lover in dit plaatje.

Petra (26)

Deze 26-jarige dame houdt van afwisseling in haar leven en heeft verschillende dingen in het werkveld gedaan. Zo was ze tijdens de coronacrisis producer binnen de muziekindustrie en werkt ze nu als finance recruiter. De producer blijft in haar zitten en Petra’s droom is om een documentaire te maken over haar oma. Deze belangrijke vrouw in haar leven woont in Suriname bij een inheemse Indianenstam. Voordat deze cultuur verdwijnt wil Petra alles vastleggen en de cultuur met de wereld delen. Wij wachten met smart op haar documentaire. Ondertussen zullen we Petra zien in haar zoektocht naar de typische beachboy.

Romy (24)

Romy komt uit Nijmegen en is een enthousiaste en sportieve dame. Ze vindt het belangrijk om fit te blijven en zoekt dit ook in een man. In haar liefdesleven heeft Romy opgemerkt dat ze heel kritisch is en niet snel verliefd wordt. Misschien zal ze de ware dus wel vinden in Portugal. Haar lover is het liefst iemand die sportief, ambitieus, loyaal en lekker gek is. Romy wil in de toekomst letterlijk een huisje, boompje, beestje en ziet zichzelf met een schattig hondje. Een dierenvriend is dus ook niet ongewenst.

Roshita (24)

De prachtige Roshita wil samen met haar toekomstige lover een groot gezin stichten. Ze houdt ontzettend veel van kinderen en heeft van haar passie haar baan gemaakt. Ze heeft namelijk een oppasbaantje en werkt als nanny in een hotel. Geen twijfel over mogelijk dat Roshita goed met kinderen overweg kan. Roshita is een prachtige lange vrouw en zoekt een partner die het liefst langer is dan haar.

Rozemarijn (23)

Deze Groningse weet wie ze is en is erg zelfverzekerd. Daarnaast is ze lief en sociaal en is ze dus het liefst met haar vrienden. Haar spraakzame en sociale karakter gebruikt ze ook in haar dagelijkse werkzaamheden. Naast haar vaste ban werkt ze bij de lokale radio van Groningen. Het is belangrijk dat haar lover dus goed mee kan draaien in haar sociale leven en goed met haar vrienden overweg kan. Haar droomman is daarnaast avontuurlijk en sportief. Een band met haar schoonfamilie is voor de mooie Rozemarijn heel belangrijk, maar dat zal voor deze sociale meid wel goed komen.

Shanna (24)

De prachtige redhead, zal ook mee gaan doen aan Matched by Mom. Als je haar beter leert kennen kom je erachter dat ze soms eigenwijs en chaotisch kan zijn, maar niet tijdens werktijden. Op de werkvloer heeft ze behoefte aan structuur en heeft ze de volledige controle. Na werktijden houdt Shanna van bewegen. Ze kan genieten van een wandeling in de natuur en houdt van dansen wat ze goed kan gebruiken op feestjes. Shanna vindt tenslotte een hechte band met de schoonfamilie heel belangrijk.

Lees ook:
Zien! Netflix deelt behind the scenes van Ferry: De Serie

Sibel (27)

Deze prachtige brunette komt uit Utrecht en is een echt vaderskindje. Het belangrijkste voor Sibel is dat haar toekomstige lover wordt geaccepteerd door haar vader. Naast de goedkeuring van haar vader vindt Sibel het innerlijk van een man heel belangrijk. Ze valt niet op uiterlijk, maar op intelligentie. Samen met haar partner kan ze uren praten en kunnen ze van elkaar leren. Er vallen nooit ongemakkelijke stiltes! De band met haar lover en haar vader is dus belangrijk, maar ook haar band met de schoonfamilie is een must.

Beeld: Matched by Mom