Films & Series

Bingen maar! Déze films en series verschijnen in december op Netflix

netflix-december-films-series

Voor ons betekenen de wintermaanden één ding: Netflixen! Het liefst onder een dekentje en met een warme chocomel in onze handen. Gelukkig zorgt Netflix voor genoeg binge materiaal en komen ze in december met een heleboel nieuwe films en series. Wij vertellen je onze favorieten!

Emily in Paris (seizoen 3)

Vanaf 21 december kunnen we dan ein-de-lijk het derde seizoen van Emily in Paris kijken! Stiekem hopen we dat Emily haar romance met Gabriel oppakt, maar zo te zien is er ook een andere man in het spel. Daarnaast staat Emily voor een aantal moeilijke beslissingen. En wat gebeurt er als iemand een centimeter verwijderd is van een mental breakdown? Juist, een nieuw kapsel natuurlijk! Zo zien we in de teaser dat Emily een klein ongelukje heeft en een scheve pony knipt. Maar wat kunnen we nog meer verwachten naast lastige beslissingen en een scheve pony? “More love triangles, more drama, more laughs, more fashion, more France!” vertelt Lily Collins.

Watch on YouTube

Firefly Lane (seizoen 2)

Of het weer goedkomt tussen beste vriendinnen Kate en Tully kunnen we vanaf 2 december zien in het tweede seizoen van Firefly Lane. Aan het einde van seizoen één bleven kijkers namelijk achter met die verschrikkelijke cliffhanger: wat heeft Tully gedaan dat zo erg is dat Kate haar niet kan vergeven? Seizoen twee zal al onze vragen beantwoorden! Het slechte nieuws is wel dat dit het laatste seizoen zal zijn van de serie. Oh no!

Watch on YouTube

Too Hot to Handle (seizoen 4)

Een juicy realityserie is altijd een goede optie om te bingen. Daarom komt Netflix op 7 december met een vierde seizoen van Too Hot to Handle. Ook deze keer mogen een heleboel knappe singles, die stuk voor stuk zin hebben in een avontuur, elkaar met geen vinger aanraken. Wanneer dit lukt gaan ze naar huis met een enorme geldprijs, die na elke fout steeds iets kleiner wordt. Dit beloofd veel drama voor de maand december!

Watch on YouTube

Lees ook:
Netflix-tip! The Noel Diary is onze nieuwe favoriete kerstfilm

How to ruin Christmas: The Baby Shower

Deze lijst is natuurlijk niet compleet zonder een goede kerstfilm. Vanaf 9 december kunnen we de kerstfilm How to Ruin Christmas: The Baby Shower zien, waarin twee families samen de babyshower voor de geboorte van Beauty en Sbu Twala’s kindje organiseren, wat resulteert in een nogal chaotische kerst. Aan de trailer is te zien dat we in ieder geval entertaint worden met een goede dosis kerstcomedy!

Watch on YouTube

Beeld: netflix

Must reads 👀