Films & Series

Fans opgelet: De Verraders Australië nu te zien bij Videoland

deelneemster-de-verraders-aangifte

Ben jij een grote fan van het programma De Verraders? Je bent zeker niet de enige! En voor alle fans hebben we nu goed nieuws, want vanaf nu is de Australische versie van het populaire programma te zien bij Videoland. Dat wordt bingen!

De Verraders Australië

We kennen het Nederlandse programma De Verraders natuurlijk allemaal wel, want het is nog steeds een groot succes. En dat hebben andere landen ook opgepakt, want het programma is al in België, Engeland, Amerika en Australië nagemaakt. De Australische versie van het programma heet wel even anders, namelijk ‘The Traitors’ en het nieuwe seizoen hiervan is dus nu te zien bij Videoland.

In dit programma strijden 24 onbekende kandidaten op een prachtige locatie in de Zuidelijke Hooglanden om de prijzenpot van 250.000 Australische dollar. Een heleboel geld dus! Het lijkt dus erg op het Nederlandse programma. Want De Verraders moeten proberen om al het zilver voor zichzelf te houden, maar de Getrouwen proberen juist om De Verraders te ontmaskeren. Spannend!

Lees ook:
Waarom iedereen het over de Netflix-serie Knokke Off heeft

Net even anders

De Australische versie van het programma wordt gepresenteerd door McLeod’s Daugthers-ster Rodger Corser. Maar The Traitors heeft vergeleken met De Verraders wel een bijzondere twist. Ze hebben namelijk één verrader extra. Dat maakt het dus extra spannend. Het eerste seizoen van The Traitors was al een groot succes, dus dat er een tweede seizoen kwam, was voor ons dan ook geen verrassing. En deze is dus vanaf nu te zien bij Videoland. Bingen maar!

Beeld: Videoland

Must reads 👀