Films & Series

Fan van Kopen Zonder Kijken? Dan ga je dit nieuwe programma sowieso leuk vinden

Het programma ‘Kopen Zonder Kijken’ heeft inmiddels een hele fanbase opgebouwd. Kijkers genieten hoe deelnemers een huis kopen zonder dat ze het van tevoren hebben gezien. En we hebben goed nieuws voor de liefhebbers. In september komt er namelijk een nieuw, soortgelijk programma op televisie, namelijk ‘De Moeite Waard’. En waar dat over gaat, dat lees je hier!

‘De Moeite Waard’

‘De Moeite Waard’ is dus vanaf september op tv te zien. Het programma zal gepresenteerd worden door niemand minder dan Tijl Beckand. In het programma zien we hoe mensen hun huis een complete make-over geven om hier vervolgens winst mee te maken. En dat doet Tijl natuurlijk niet alleen! “De kandidaten doen het zelf, maar mijn functie is, ik zeg niet dat ik een soort coach ben, maar ik begeleid ze wel. Zeker tijdens de eerste stappen kijk ik naar de plannen en behoed ik ze eigenlijk voor de valkuilen”, vertelt Tijl erover.

Lees ook
Kijk je graag naar ongemakkelijke datingprogramma’s? Dan moet je dit nieuwe programma zeker kijken!

De kandidaten zijn slecht voorbereid

Ook zal Bob, die we al kennen van ‘Kopen Zonder Kijken’ in het programma te zien zijn. Hij begeleidt de deelnemers samen met Tijl door het hele proces heen. In een podcast vertelt Bob dat ze al begonnen zijn met de opnames voor het programma. Ook laat hij weten dat het hem opviel dat de kandidaten zo slecht waren voorbereid. Volgens Bob gaat het om heel veel geld en gaan veel kandidaten hier nogal luchtig mee om.

Wij zijn erg benieuwd naar het programma. Weten de kandidaten wel waar ze aan begonnen zijn en halen ze uiteindelijk een goede winst? Het belooft een spannend seizoen te worden. Zin in!

Beeld: RTL