Films & Series

Monica Geuze over De Bachelorette: ‘Opnames noodgedwongen uitgesteld’

de-bachelorette-uitgesteld

In haar laatste vlog deelt presentatrice Monica Geuze slecht nieuws. De opnames van De Bachelorette zijn namelijk ‘noodgedwongen uitgesteld’. What happened?

‘Er is iets fout gegaan’

Zoals we weten zijn de opnames voor het nieuwe seizoen van De Bachelorette in volle gang. Presentatrice Monica Geuze en bachelorette Sylvia Geersen deelden op Instagram dat de opnames in Zuid-Afrika plaatsvinden. Alleen gaat dit niet zonder slag of stoot. Monica legt in haar laatste vlog uit wat er is gebeurd. “Er is iets fout gegaan”, begint ze. “De stroom ligt eruit voor alle licht en techniek die we nodig hebben. Nu moet er een generator komen vanuit een stad in de buurt. Dat zou een uur, tot twee uur kunnen duren.”

De vlogster vertelt dat ze haar tijd maar even anders indeelt “Dan ga ik maar even Special Forces VIPS kijken. Wat moet je anders doen?”

De tekst gaat verder onder de YouTube-video

Watch on YouTube

Lees ook:
Op déze bijzondere locatie wordt De Bachelorette opgenomen

Nóg een probleem

De productie heeft uiteindelijk besloten om op die dag zelf niet meer te gaan filmen. De opnames voor De Bachelorette worden dus uitgesteld naar de dag erna. “Het licht doet het niet goed”, legt Monica uit. “En het wordt een hele lange draaidag. Het is nu al heel laat, je wil ook niet dat het op een gegeven moment alweer licht wordt, omdat het ochtend wordt. We houden de moed erin. Morgen weer een dag.”

Morgen gaan de opnames dus gewoon weer verder, alleen dook er toen nóg een probleem op. Monica heeft een totale miscalculatie gemaakt en allemaal verkeerde kledingstukken meegebracht. Ze dacht dat het véél warmer in Zuid-Afrika zou zijn. “Dus ik moet even andere kleren regelen. Ik heb dingen mee die veel te koud zijn. Ik heb het totaal verkeerd ingeschat.”

Beeld: instagram @monicageuze

Must reads 👀