Celebs

WOW! Davey van ‘Ex On The Beach’ exposed vanwege vreemdgaan

Davey en Shani hebben sinds hun deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch een relatie. Wie het koppel een beetje volgt, weet dat er al heel wat mis is gegaan in deze relatie. Helaas is dat nu ook weer het geval, Davey is namelijk wéér vreemdgegaan!

Davey exposed op Instagram vanwege vreemdgaan

Once a cheater, always a cheater!

Ex On The Beach

Sinds Davey en Shani hebben meegedaan aan Ex on the Beach zijn de twee een koppel, alleen gaat deze relatie niet zonder slag of stoot. Het is al eerder gebleken dat de Davey niet loyaal bleek te zijn aan Shani toen hij met een andere dame het bed in dook. Shani heeft hem daar toentertijd voor vergeven en hoopte hun relatie te kunnen verbeteren, maar dat was misschien iets te optimistisch van haar. Er ging wat tijd overheen, maar nu heeft de roddelpers weer een nieuwe juice gevonden over Davey. Ai!

Exposed

Alle bekende Nederlanders zullen het wel beamen dat je niet blij moet zijn als JuiceChannel iets over je schrijft. Helaas voor Davey was dit voor hem wel het geval. Het kanaal deelt screenshots van gesprekken die zij van hun bron hebben ontvangen. Hierin zie je berichtjes tussen de EOTB-deelnemer en één van zijn bedpartners. Er zijn er dus meer!

Tekst gaat verder onder de foto’s

davey-vreemdgaan-1 davey-vreemdgaan

Oh no! Dit zijn niet de enige berichten die worden gedeeld op Instagram. In een gesprek tussen diezelfde dame en Davey wordt er gepraat over dat zij niet de enige misstap is geweest.

davey-vreemdgaan

Lees ook:
What?! Yvonne Coldeweijer heeft nieuwe juice over Waylon

Anonieme minnares

Dit nieuws is natuurlijk heartbreaking voor Shani en het houdt hier ook niet bij op. Er schijnt nog een derde vrouw te zijn die het bed heeft gedeeld met Davey tijdens hun relatie. De anonieme minnares reageert op de stories van het roddelkanaal met: “Hahaha dit vroeg hij ook aan mij. Later kwam ik erachter dat het nog niet klaar was met zijn vriendin (zoals hij zei) en een weekje of twee later waren ze op vakantie”.

Beide partijen hebben nog niet gereageerd op de exposing van Davey. Wel hebben we kunnen zien dat hij zijn Instagram profiel heeft verwijderd en dat Shani een letter ‘D’ uit gaat bio heeft gehaald. Mmhh, wij zijn benieuwd hoe dit zal aflopen!

Beeld: Instagram