Films & Series

Vanaf déze datum is het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle te zien

datum-echte-meisjes

Heel Nederland wacht in smart af totdat het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle op de buis komt. Vorige week kregen we te horen dat de opnames erop zitten en nu weten we ook de release datum! Wij kunnen niet wachten.

Opnames afgerond

Aan het begin van deze maand werd bekend gemaakt dat na lange tijd Echte Meisjes in de Jungle terug zal keren. Veel mensen waren hartstikke enthousiast en sindsdien heeft iedereen het erover! Ook zijn de kandidaten direct bekendgemaakt. De meiden die mee doen zijn: Louisa, Gaby, Janice, Diva, Jill, Lena, Fabiola, Esmée, Kelly, Annebel, Channah en Michella. Al deze Echte Meisjes hebben de afgelopen weken gestreden voor de winst. Vorige week zijn de opnames afgerond en hebben we kunnen zien dat de dames weer veilig in Nederland zijn aangekomen!

Vanaf deze datum is Echte Meisjes te zien

We hebben de afgelopen tijd zoveel nieuwtjes gekregen over de show, dat we de bekendmaking van de release datum niet zó snel hadden verwacht. Maar hij is er toch echt! We hoeven niet lang meer te wachten voordat we alle BN’ers in de jungle kunnen zien strugglen, de show komt al hartstikke snel op de buis!

Deelneemsters Lena en Janice Blok hebben afgelopen woensdagavond de datum verteld aan hun volgers op TikTok. Op 9 januari 2023 kunnen al genieten van de comeback van dit hilarische programma! Wij kijken er naar uit, jullie ook?

De tekst gaat verder onder de video

View post on TikTok

Lees ook:
Nu al veel ophef over Echte Meisjes in de Jungle: ‘Het is allemaal fake’ 

Comeback

Zoals je weet is het alweer een hele tijd geleden dat het programma op de buis was. De show was toentertijd enorm populair en we verwachten dat dit seizoen net zoveel kijkcijfers zal krijgen als elf jaar geleden. In de televisiehit volgde je een groep vrouwen die in de jungle van Suriname moesten overleven en strijden voor een groot geldbedrag. Zoveel vrouwen samen in een groep zorgt natuurlijk voor hartstikke veel gekibbel en ruzies, maar voornamelijk hilarische tv-momenten!

Beeld: videoland