Films & Series

Vanaf déze datum is het derde seizoen van Outer Banks te zien

seizoen-outer-banks

Ben je net als wij ook enorm fan van de populaire serie Outer Banks? Dan ben je waarschijnlijk al even aan het wachten, maar je geduld wordt nu ein-de-lijk beloond. Het derde seizoen is namelijk door Netflix aangekondigd, dus we kunnen weer gaan beginnen met aftellen. 

Outer Banks

Fans van de populaire serie wachten inmiddels al zo’n 1,5 jaar op het nieuwe seizoen. Maar de makers hebben echt niet stilgezeten hoor! Afgelopen september waren de opnames afgerond en kon de nabewerking beginnen. De releasedatum leek hierdoor steeds dichterbij te komen, maar toen lieten de makers ineens maanden niets meer van zich horen.

Gelukkig hebben we nu goed nieuws! Netflix heeft namelijk de releasedatum van het derde seizoen bekend gemaakt. Op 23 februari kunnen we eindelijk uren voor de televisie zitten terwijl we onze favoriete serie bingen, maar waar gaat het derde seizoen eigenlijk over?

Lees ook:
Kijkers van Married At First Sight verbaasd over eerste bruidspaar

Seizoen 3

We snappen best dat je na zo’n lange tijd weer even een korte samenvatting nodig hebt van alles wat er in deze serie is gebeurd. Daarom frissen we je geheugen even op! In de serie volgen we een groep lokale tieners, a.k.a. de Pogues. Voor hun vakantie gaan ze naar de Outer Banks van North Carolina. Een orkaan maakt abrupt een einde aan alle lol en zet een reeks onwettige gebeurtenissen in beweging. We zagen namelijk dat de vriendengroep was gestrand op een onbewoond eiland, ver van de bewoonde wereld. Het einde van seizoen twee leek niet goed af te lopen, aangezien hun vrienden en familie zelfs denken dat ze verongelukt zijn. Of deze situatie goedkomt hopen we natuurlijk in het derde seizoen van de serie te zien. Eindelijk antwoorden op al onze vragen.

View post on Instagram
 

Beeld: Netflix

Must reads 👀