Travel

Holy moly! Je kan nu 48 uur met een vreemde op romantische date naar Kreta

Zou jij 48 uur lang op date kunnen met een volslagen onbekende? Wij in ieder geval niet! Maar er zullen toch twee singles zijn die dit avontuur aan gaan. Ze zullen samen op romantische date naar Kreta gaan. 

Met een vreemde op date naar Kreta? Dat kan nu!

Lekker proosten terwijl jullie samen op het strand kijken naar de zonsondergang en elkaar beter leren kennen, klinkt goed, toch?

Onbekende droomdate Kreta

Wij zijn dol op daten, maar moeten ook bekennen dat we wel toe zijn aan een andere uitdaging zo nu en dan. De datingapp happn en reisorganisatie Corendon dachten hier net zo over en bedachten een uniek concept. Ze slaan de handen ineen om twee singles die voor elkaar compleet onbekenden zijn, een 48 uur durende droomdate op Kreta te bezorgen. Holy moly! De singles konden zich de afgelopen weken opgeven voor dit avontuur en dit deden ze dan ook massaal, want uit de 1500 aanmelden is een winnares gekozen. Zij is de gelukkige die samen met een van haar happn crushes dit liefdesavontuur aangaat.

Lees ook
Zon, cocktails en strand! Dit zijn de leukste activiteiten op het Griekse eiland Kreta

Zal er liefde opbloeien op Kreta?

De onbekende lovebirds zullen voor hun eerste date in het gloednieuwe Minos Ambassador Hotel verblijven. Hier zullen zij door de romantische straatjes van het stadje Rethymnon wandelen, proosten tijdens een wijnproeverij, varen over het prachtig Griekse water. Last but zeker not least mogen ze als kers op de taart lekker samen zullen dineren. Als dit niet de ideale setting is om liefde te laten opbloeien, weten wij het ook niet meer! De singles gaan van 3 tot en met 5 september naar Kreta. Wij zijn heel erg benieuwd hoe deze love story zich zal gaan ontwikkelen. Denk jij dat de vonk sneller overslaan in een zonnige vakantiesetting? Het concept klinkt ergens doodeng als je het ons vraagt, maar ook wel super uitdaging! Perfect voor als je klaar bent met de standaard wandel dates in Nederland of bent uitgekeken op dat drankje in de kroeg.

Beeld: pinterest