News

Danique van Tempation Island zet opvallende tattoo in het gezicht

Danique-opvallende-tattoo

Danique kennen we natuurlijk allemaal van het populaire programma Temptation Island: Love or Leave. Ze is erg actief op social media en vooral op TikTok. Daar deelt Danique dat ze een erg opvallende tattoo heeft gezet op een wel een hele bijzondere plek...

Temptation Island: Love or Leave

Alle ogen werden gericht op Danique toen ze afgelopen seizoen in Temptation Island binnen kwam. Dit kwam vooral door haar opvallende looks. In dit populaire programma was al snel duidelijk dat ze interesse in Joel had. Ze hadden hun romantische momenten samen, maar dat duurde niet erg lang. Joel koos er toch voor om terug te gaan naar zijn eigen vriendin.

Ken je Danique niet van Temptation Island? Dan misschien wel door haar social media kanalen. Ze heeft op TikTok namelijk al ruim 125k volgers. Maar Danique heeft niet alleen een mooi koppie, ze is ook nog eens een goede tattoo-artiest en deelt regelmatig TikTok-video’s die haar skills showen!

TattooFabrique

Met Danique haar social media gaat het erg goed en met haar eigen bedrijf ook. Zo opende ze op 20-jarige leeftijd al haar eigen tattooshop genaamd TattooFabrique. De zaken gaan zo goed dat ze een tijd geleden zelfs haar droomauto kon gaan kopen. Nu deelt Danique weer een ander leuk nieuwtje op haar social media over een wel hele gedurfde tattoo…

Nieuwe tattoo

De meeste tattoos van Danique vallen wel op en het staat haar dan ook prachtig. Met haar zwarte sleeve is er nu nog een opvallende tattoo bij gekomen. Deze keer zit het niet op haar arm of in de hals, maar zit de tattoo in haar gezicht.

‘I’M OBSESSZSSSEED’, zet Danique in capslock onder haar TikTok. Aan de linkerzijde van haar gezicht zit de nieuwe tattoo: bloemen. En stiekem zijn wij ook wel een beetje obsessed!
View post on TikTok

Ook haar volgers zijn enthousiast en reageren massaal op haar TikTok video. Zo zegt een volger: “Wow, ben niet echt fan van face tattoos, maar deze is wel echt vet”. En weer een andere volger zegt “Is ie reaal?? Staat je heel mooii” en daar sluiten wij ons helemaal bij aan!

Beeld: Instagram: @daniquescw

Must reads 👀