Celebs

Onherkenbaar! Zo zag Damiano David van Måneskin er vroeger uit

damiano-david-vroeger

Tijdens het Songfestival heeft Måneskin vele meidenharten veroverd. Zeker de leadzanger van de band viel goed in de smaak bij de ladies. Maar heeft hij er altijd zó goed uitgezien? Zo zag hottie Damiano David er vroeger uit! 

Måneskin

In Eurovisie Songfestival finale van 2021 hebben we gezien hoe de rockband Måneskin er met de winst vandoor ging. De band sprong eruit met hun unieke nummer, wat een stuk ruwer is dan Eurovisie gewend is. Niet alleen Italiaanse fans werden wild van de bandleden, maar ook in Nederland hebben de rockers er veel fans bijgekregen. Na het binnenharken van de winst heeft de band niet stilgezeten. Ze brachten een album uit en zijn op tour geweest langs tientallen landen en festivals.

Voor elke show waren de tickets binnen no-time uitverkocht en niet alleen om naar de muziek te luisteren. Veel meiden (en jongens) zijn helemaal hoteldebotel van leadzanger Damiano. De hottie zit onder de tatoeages, heeft donkere nagellak en eyeliner, het nieuwe schoonheidsideaal van de man, toch? Maar deze wereldartiest heeft er niet altijd al zo uitgezien!

Zo zag Damiano David er vroeger uit

Iedereen heeft vast wel een aantal beschamende foto’s van vroeger die je liever voor jezelf houdt, dus we nemen Damiano zeker niks kwalijk. Het is en blijft een hartstikke knappe man, maar wij moest toch wel een beetje gniffelen toen wij deze video op TikTok tegenkwamen. We zien de rockster hier in zijn jongere jaren, niet dat hij nu oud is, Damiano is namelijk pas 23 jaar, maar hij ziet er wel héél anders uit.

Op de foto’s heeft hij geen tatoeages en is zijn kaspel, tja hoe moeten we het zeggen, wel erg.. anders! Haha, wat vinden jullie van zijn look?

De tekst gaat verder onder de TikTok

View post on TikTok

Lees ook:
Wil je zien! Dit zijn de 7 knapste mannelijke celebs met tatoeages

X-Factor

Dan hebben we ook nog déze look van Damiano. Hij deed in 2017 samen met zijn band mee aan X-Factor in Italië. De zanger was hier 18 jaar oud en zijn kledingkeuzes waren toen heel anders dan nu! Geen visnet topjes of leren broeken, maar een fedora op zijn hoofd en een Ibiza-achtig blouseje aan.

Niet alleen de leadzanger ziet er nu heel anders uit, maar zijn drie bandgenoten ook!

Watch on YouTube

Beeld: instagram @ykaaar

Must reads 👀