Celebs

Daisy Piras haalt flink uit naar ex Luca Borsato

daisy-piras-ex

Nadat Daisy Piras erachter kwam dat haar toenmalige vriend Luca Borsato contact had met andere meiden, was de relatie vrij snel over. Ze is echter niet blij hoe ze de breuk met haar ex heeft aangepakt. Daisy Piras schrijft op TikTok veel te lief te zijn geweest en haalt nu dan ook flink uit naar haar ex Luca Borsato.

Daisy Piras en Luca Borsato

Daisy Piras kunnen we natuurlijk kennen van haar deelname aan het programma Temptation Island, maar ook van haar relatie met Luca Borsato. Destijds kwam ze erachter dat Luca tijdens hun relatie contact had met andere vrouwen, iets wat Daisy absoluut niet accepteerde. Luca is volgens Daisy niet fysiek vreemdgegaan, maar had “maandenlang contact” met andere vrouwen. “Ik vind het dan nog minder erg als iemand een of twee keer vreemdgaat, want dat is een momentopname. Dat is anders dan als je iemand maandenlang voorliegt”, zegt ze in de YouTube-serie Allures.

‘Veel te aardig geweest’

Als ze nu terugkijkt op deze periode is Daisy niet blij hoe ze de breuk heeft aangepakt. Zeker niet als ze haar reactie vergelijkt met die van zangeres Shakira. Op TikTok schrijft Daisy: “Shakira die haar cheating ex heeft begraven en die troep sidechick heeft exposed met dit nummer laat mij echt beseffen dat ik veel te aardig ben geweest voor sommige mensen”. Shakira is namelijk ook bedrogen door haar partner en drijft de spot met haar ex Gerard Piqué in haar disstrack ‘Bzrp Music Sessions, Vol. 53’.

View post on TikTok

Lees ook:
OMG! Rapper Ronnie Flex is innig gespot met een dame in de club 

Verzoening

Ondanks dat Daisy helemaal klaar is met haar ex en onlangs nog flink naar hem uithaalde met deze TikTok-video, vertelt ze in de YouTube-serie Allures dat ze open staat voor een mogelijke verzoening. “Ik sta er eventueel voor open, ooit. Stel, het is echt een ander persoon geworden. Maar ik blijf natuurlijk wel op mijn hoede. Je weet niet wat de toekomst brengt.”

Watch on YouTube

Beeld: Instagram: @daisypirasxo

Must reads 👀