Celebs

Daisy Piras heeft het zwaar na break-up met Luca Borsato: ‘Ik ben niet oké’

daisy-piras

De break-up van Daisy Piras en Luca Borsato is je vast niet ontgaan. Daisy deelde vorige week na wat geruchten over vreemdgaan van Luca dat de relatie over en uit is. Nu heeft Daisy op haar Instagram laten weten dat het niet zo goed met haar gaat. Oei! 

Daisy Piras deelt een heftig bericht na break-up met Luca Borsato

Via Instagram laat ze weten ‘niet oké’ te zijn, sinds de twee een punt hebben gezet achter hun relatie.

Moe, moe en nog eens moe

Daisy Piras heeft in een bericht via Instagram Stories laten weten hoe zij zich voelt na de break-up. Ze beantwoordt een vraag van een volger over hoe het nu met haar gaat. “Ik drink al een week nog geen liter water per dag ipv m’n standaard 2/3 liter”, vertelt ze openhartig. “Verder heb ik geen zin om te sporten, geen zin om te koken. Ik eet magnums die ik normaal gesproken nooit zou kopen door de calorieën en ik ben moe”, gaat ze verder. “Voor de rest af en toe een boos momentje, maar voornamelijk ben ik gewoon moe”, aldus Daisy.

De tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook:
Tweede aflevering BOOS over Voice schandaal: Wat is er allemaal gebeurd?

Grens overgegaan

Dat Daisy de break-up nog aan het verwerken is mag wel duidelijk zijn. Luca zou namelijk tijdens de relatie ‘een flinke grens over zijn gegaan’. Dit deelde hij in zijn Instagram Stories vorige week. “Het keer op keer overschrijvend contact met andere vrouwen en zwart praten over mijn relatie is iets dat schandalig is en ik nooit had mogen doen”, aldus Luca. Wij hopen in ieder geval dat het snel beter gaat met Daisy. You’ve got this girl!

Beeld: instagram: @daisypirasxo