Astrologie

Happy Thursday: dit is jouw daghoroscoop van 18 april

daghoroscoop-18-april

Ben je op zoek naar wat kosmische begeleiding vandaag en kan je wel wat geluk gebruiken? We zijn op zoek gegaan naar de antwoorden van het universum en hebben de sterren om hulp gevraagd. Nieuwsgierig naar wat de sterren voor jou in petto hebben op 18 april? Check hier Girlscene's daghoroscoop!

Ram | 21 maart – 19 april

Ram, vandaag is het moment om het negatieve los te laten en je te richten op al het positieve in je leven. Glimlach naar voorbijgangers op straat en geef je vriendinnen een welgemeend compliment. De positieve energie die je verspreidt, zal binnenkort rijkelijk naar je terugvloeien. Good karma komt jouw kant op!

Stier | 20 april – 20 mei

Stier, zoek niet naar iets wat je eigenlijk niet nodig hebt. Je straalt, zowel van binnen als van buiten, dus al het goede zal vanzelf naar je toe komen. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn om de harten van anderen te veroveren. Voel vandaag de positieve energie door je heen stromen. Je hoeft niet veel te doen; het zal naar je toe komen!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen, het is tijd om advies in te winnen. Zet je ego opzij en bel een vriendin voor hulp. Waarom kun je geen keuze maken? Denk je te veel met je hart of met je hoofd? Probeer een balans te vinden en maak desnoods een lijstje met voor- en nadelen – dat helpt ons altijd. Als je er na het advies van iemand anders nog steeds niet uitkomt, is het misschien tijd om de situatie even te laten rusten

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Kreeft, zie je dat zonnetje dat door de wolken heen breekt? Het is tijd om naar buiten te gaan. Te lang heb je binnen gezeten en gepiekerd over de toekomst. Het is tijd om in het moment te leven. Vandaag is een prachtige dag voor jou: je voelt je levendig en opgewekt over het leven. Deel deze vreugde met iemand die je lief is.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Leeuw, vandaag ben je misschien niet zo goed in het maken van keuzes. Laat ze daarom over aan iemand anders. Hoewel je normaal gesproken een natuurlijke leider bent, is het vandaag prima om anderen te volgen in hun beslissingen. Jouw liefdevolle, zorgzame aard is momenteel een kostbaar geschenk. Bescherm en koester deze gave!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Dit wordt zo’n dag waarop je geërgerd raakt als iemand te lang doet over het maken van een beslissing, Maagd. Je zult niet het geduld hebben om iemand te verdragen die elk detail van een kwestie blijft doornemen. Je zult eerder gewoon een beslissing willen nemen, maar probeer rekening te houden met de ander!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Voor jou hangt liefde in de lucht, Weegschaal. Of het nu voor een romantische partner is of niet, je bent klaar om de liefde die je te geven hebt eindelijk met anderen te delen. Schrijf een lief berichtje naar die speciale persoon of breng een bosje bloemen naar oma. Liefde komt in vele vormen en maten, en vandaag stroomt het overvloedig door jou heen.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Wat je op dit moment ook bezighoudt, Schorpioen, het is tijd om niet zo koppig te zijn en iemand anders om hulp te vragen. Twee paar ogen zien meer dan één. Samen kunnen jullie elke situatie gemakkelijker aanpakken, dus zet je trots opzij en klop aan bij je vrienden voor ondersteuning.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Vandaag is een zweverige dag, Boogschutter. Misschien voelt het alsof je de controle verliest, maar het is tijd om je eraan over te geven. Laat alles gewoon over je heen komen; je kunt niet voor eeuwig opgesloten blijven in je slaapkamer. Juist vandaag is het tijd om naar buiten te gaan en plezier te hebben. Laat die stralende glimlach van jou wat vaker zien!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Vandaag ben je echt een kletskous, Steenbok! Hoewel je normaal gesproken misschien wat terughoudend bent als het gaat om nieuwe connecties maken, is vandaag een goed moment om je open te stellen voor anderen. Je bent erg goed met woorden, dus gebruik die vaardigheid vandaag in je voordeel. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit wat je doet. Het is vooral belangrijk met wie je bent.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Pas op, Waterman! Er worden veel beloftes gedaan, maar het is maar de vraag of deze persoon ze kan waarmaken. Vertrouw op jezelf en op je eigen intuïtie. Als mensen niet doen wat ze zeggen, heb jij het recht om aan te geven dat je daar niet van gediend bent. Stel belangrijke keuzes maar even uit tot morgen!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vandaag straal je echt, Vissen! Je positieve kracht valt op, dankzij je beleefde, zachte en vredige aard. Jij bent als een verborgen juweel dat niet altijd de erkenning krijgt die het verdient. Misschien laat je liever anderen de eerste stap zetten. Maar vandaag, waarom niet zelf het initiatief nemen? De wereld ligt aan je voeten!

Beeld: instagram @franziskanazarenus