Beauty

Trend-alert! De ‘cub cut’ is dé nieuwe haarstijl voor deze lente

cub-cut-trend

De 'cub cut' is de verfrissende haartrend voor deze lente. Dit korte pittige kapsel is de laatste tijd razend populair geworden. De haartrend is er in veel verschillende variaties, die jij misschien wel bij je volgende kappersbezoek wil laten zien! Wij vertellen je alles wat je moet weten over deze unieke haartrend.

Cub cut haartrend

Vandaag de dag zien we dat vrouwen hun lange lokken steeds vaker afknippen, want de korte pittige kapsels komen weer helemaal terug deze lente. De cub cut is een klassieke en speelse haartrend die de laatste jaren razend populair is geworden. De trend bestaat uit laagjes en het accentueert de junkbeenderen, wat wil je nog meer?! De cub cut lijkt heel erg op de populaire haartrend, de wolf cut, maar deze is nog een stukje korter. Dit kapsel is heerlijk luchtig voor de warmere dagen en ook nog eens ontzettend stylish. De haartrend is zeker gewaagd, maar het creëert wel een hippe en frisse uitstraling die je lente look compleet maakt ;-).

Lees ook:
Trend-alert! Dit zijn de haartrends voor het voorjaar van 2023

Terug van weggeweest

De cub cut bestaat voor grotendeels uit laagjes. Afgelopen jaren zien we deze trend dan ook steeds vaker terugkomen in het straatbeeld. In de jaren 90 werden coupes met laagjes steeds meer trending en ook nu weer willen we allemaal laagjes in onze haren. De lange lokken waren in de jaren 90 ook al trending als de blow-out style, maar nu zijn dan eindelijk ook de vlotte korte kapsels aan de beurt, waaronder dus de cub cut.

Deze haartrend is natuurlijk super leuk, maar wat moet je eigenlijk vragen aan je kapper voor het beste resultaat? Het gemakkelijkst is om te vragen voor zachte laagjes en een bescheiden bob. Het is altijd handig om een paar foto’s mee te nemen, zodat jouw kapper een goed beeld kan krijgen van je wensen. Met deze trendy coupe ben je helemaal klaar om deze lente de show te stelen!

View post on Instagram
 

Beeld: Pinterest

Must reads 👀