Love

Oh no! Deze 6 reg flags geven aan dat jouw crush geen toekomst samen ziet

tekenen-dat-je-crush-geen-toekomst-ziet

Zie jij jouw nieuwe crush als relatiemateriaal, maar twijfel je of hij/zij daar hetzelfde over denkt? Voordat je een blauwtje loopt, lees dan eerst deze 6 red flags die aangeven dat jouw crush waarschijnlijk niet op zoek is naar een vaste relatie.

Deze 6 red flags zijn een teken dat jouw crush geen relatie wilt

Herken je deze red flags? Dan zit een toekomst voor jou en jouw crush er niet in.

1. Jouw crush laat alleen via de socials van zich horen

Laten zien op Instagram of Snapchat dat jullie met elkaar omgaan is leuk, maar privécontact is nog veel leuker! Valt het op dat jouw crush weinig van zich laat horen? Misschien is hij of zij dan meer gefocust op wat de buitenwereld vindt, dan dat deze persoon zich bezighoudt met jou.

2. Laat je niet veranderen!

Als jouw crush je echt leuk vindt en een toekomst met je ziet, dan zou hij of zij jou nooit willen veranderen. Het is goed om rekening met elkaar te houden, maar als deze persoon jou wil veranderen is dit geen goed teken! Blijf bij jezelf en jouw eigen gevoel.

3. Hij heeft z’n vrienden op nummer 1

Is jouw crush liever opstap met vrienden dan dat hij of zij tijd doorbrengt met jou? Dit kan betekenen dat jouw crush jou niet als prioriteit ziet. Het is goed om beide een eigen leventje te hebben, maar even belangrijk om ook samen tijd door te brengen.

4. Weinig om over te praten

Valt het op dat jullie samen weinig gespreksstof hebben en het vaak stil valt? Dat kan lastig zijn! Urenlange gesprekken zijn niet altijd nodig, maar het is wel fijn als je samen gezellig kunt kletsen. Als er geen wederzijdse interesse blijkt te zijn, let him go girl!

5. Altijd maar een smoesje

Elke keer weer hetzelfde verhaal. Problemen opzoeken, maar geen oplossingen bedenken. Merk je dat jouw crush altijd wel ergens tegen aan loopt, maar geen moeite doet om samen tot een compromis te komen? Dan wordt dit niet jouw toekomstige bruid of bruidegom.

6. Jouw crush droomt niet met je mee

Toekomstplannen maken, hoe leuk kan dat zijn?! Sommige dromen zijn misschien wat onrealistisch, maar hoe fijn is het om daar soms over te babbelen samen. Vind jouw crush dat maar niks en wil hij of zij er niet over praten? Dan is dit zeker niet “the one” voor jou!

Herken jij jouw crush in 3 (of meer) van deze red flags, dan verdien jij beter! Zet jezelf op nummer 1 en laat je niet veranderen.

Bron: FEM-FEMBeeld: instagram @indiaamoon