Food

Er is een nieuwe variant crompouce met Boswandeling-smaak

crompouce-boswandeling

Tompouce, crompouce en nu de Bospouce? Het is bijna niet bij te houden, maar wij horen het graag wanneer er een nieuwe lekkernij op de markt is. Een croissantje gevuld met overheerlijke zoete room en een alcoholische twist. Sounds good, right?!

Crompouce met Boswandeling likeur

Weet je nog toen we jullie voorstelde aan de crompouce? Nou, er is inmiddels alweer een nieuwe variant! De medewerkers van deze bakker hebben niet stilgezeten en delen hun nieuwste creatie. Deze crompouce is in de smaak van de likeur Boswandeling. Hoe gek het ook klinkt, wij denken dat dit het perfecte tussendoortje is voor dit najaar. Voor degene die niet bekend zijn met het drankje. Boswandeling is een likeurtje gemaakt door Nederlanders, met de exotische smaken van banaan en kokos. Door de romigheid is dit drankje op zichzelf al erg lekker, maar kan je het ook in een mixdrankje doen.

De zogenaamde ‘Bospouce’ is een zoete snack gemaakt van een croissantje en een heerlijke roomvulling. Deze vulling is gemaakt van Zwitserse room en natuurlijk een vleugje van de onmisbare Boswandeling. Bovenop doen de bakkers ook nog een laagje fondant om de crompouce helemaal af te maken.

Waar koop je de Bospouce?

Wij begrijpen maar al te goed dat de crompouce zo populair is, maar we hadden nooit op het idee gekomen om hier Boswandeling likeur aan toe te voegen. De bakkers bij ‘De Echte Bakker’ dus wel! Een alcoholische twist aan een lekkernij slaan wij natuurlijk nooit af. Deze unieke creatie kan je dus ook alleen bij De Echte Bakker zelf halen. Gelukkig zijn er over heel het land genoeg locaties (wel meer dan 320 filialen) om zo een groene snack te scoren. Voor de Bospouce betaal je €2,60, zowel online als in de winkels. Naast de Boswandeling crompouce hebben de meester bij deze bakkerij nog veel meer lekkers om te proeven. Loop eens naar binnen en laat je verrassen van alle zoetigheden die zij aanbieden. Het water stroomt bij ons als in de mond!

Hoe leuk is het om deze in te slaan voor Halloween? De felle groene kleur past precies bij de spooky sferen van de feestdag. Versier hem met griezelige snoepjes en serveer hem samen met de Halloween Martini cocktail om het feest helemaal af te maken.

View post on TikTok