Lifestyle

Fans opgelet! Er bestaat nu ook crocs ondergoed

crocs ondergoed

We hebben inmiddels allemaal kunnen zien hoe de crocs een flinke comeback hebben gemaakt. Je kunt bijna niet meer zonder een paar Crocs in je schoenenkast. Maar nu is er weer iets nieuws. Een YouTuber heeft ondergoed gemaakt dat geïnspireerd is door Crocs. En wij konden onze lach niet inhouden.

Crocs maken een comeback

Crocs zijn niet bepaald stijlvol, maar toch zijn ze tegenwoordig wel weer heel populair. Dit gebeurde vooral tijdens de pandemie. Zelfs Justin Bieber draagt ze en hij heeft zijn eigen Crocs uitgebracht. Maar waarom zijn deze ‘lelijke’ schoenen dan zo populair geworden? Tijdens de pandemie verkozen we comfort boven de looks. We wilden dingen aantrekken die lekker zaten en het maakte ons niet heel veel uit of het er nou zo geweldig uitzag. Qua schoenen beland je dan bij Crocs. De schoenen waren vroeger super populair en iedereen kocht massaal weer een paar van de rubberen schoenen.

Lees ook:
Wil je hebben! Crocs lanceert de it-laarzen van dit moment

Nutteloze uitvindingen

YouTuber Matt Benedetto van het Youtube kanaal Unnecessary inventions heeft altijd de meest bijzondere uitvindingen. Hij bedenkt dingen, zoals de naam van het kanaal al zegt, die totaal nutteloos zijn maar toch hartstikke leuk. Zo heeft ie een paraplu uitgevonden om je schoenen droog te houden. Hij uploadt altijd korte video’s op zijn TikTok waarin hij op een humoristische manier uitlegt hoe hij op het idee kwam voor de uitvinding, en hoe hij de uitvinding heeft gemaakt.

Crocs ondergoed

Matt Benedetto heeft nu dus ‘The Gator Briefs’ uitgevonden. Het is ondergoed geïnspireerd door de Crocs schoenen. Het ondergoed heeft alle favoriete aspecten van de geliefde Crocs. Het heeft een sportband, ademende gaten en geribbelde accenten. Hij heeft het idee van @MikeThe_Batz op Twitter die eerder al een ontwerp schets plaatste voor Crocs ondergoed. En wij vonden het er hilarisch uitzien!

View post on TikTok