Fashion

Wil je hebben! Crocs lanceert de it-laarzen van dit moment

crocs-lanceert-nieuwe-laarzen

Laatste tijd was er al geen ontkomen meer aan, de crocs. We gingen weer terug naar vroeger en de klassieke instap-crocs waren weer helemaal trending. Nu heeft het geliefde en gehate merk nieuwe laarzen gelanceerd. Wat?! Ja je leest het goed, crocs komt met het nieuwe model: de Classic Crush Boot. En eerlijk is eerlijk ze zijn perfect voor het najaar. 

Deze nieuwe laarzen van Crocs wil je zeker weten hebben!

Durf jij deze nieuwe stappers te rocken?

De Classic Crush Boot

Ondanks de vaak wisselende reacties rondom het merk, noemt Crocs deze laars zelf de ‘it laars’ die perfect is voor het wisselvallige weer in de herfst. Eather you hate it or you love it. Op Instagram bewijzen vele influencers keer op keer dat de Crocs heel trendy gestyled kunnen worden. De laars is heel veelzijdig en kan verschillende gelegenheden gedragen worden. Zoals het model al verklapt is de laars onderdeel van de moderne en trendy Crush-collectie. Crocs lovers weten dat de instappers al goddelijk liepen dus dat beloofd veel goeds voor deze nieuwe it-boots. Hebben we je al overtuigd over de laarzen? Ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk: Black, Bone, Grass green, Fuchsia Fun en Lemon (zwart, beige, groen, roze en limoen).

Typische Crocs

De laarzen zien er precies uit zoals je in gedachten hebt. Dankzij de typische Crocs-neus en het waterdichte materiaal hebben de laarzen veel weg van het oude vertrouwde instapper model. Gaatjes in laarzen zijn alleen niet zo handig wanneer het regent buiten. Dit is precies de reden waarom het merk ervoor gekozen heeft de gaatjes te verplaatsen naar de bovenkant van de laars. Zo kan je je Jibbitz, die leuke kleurrijke accessoires, alsnog aan de laars bevestigen. Het comfortabele model in combinatie met het waterdichte materiaal maken de laarzen perfect voor een goede herfstwandeling. Weer en wind, daar kunnen de laarzen wel tegen.

Lees ook:
Trend-alert! Met deze stijlvolle laarzen kom jij het najaar wel door

Balenciaga x Crocs

Eerder hebben we voorbij zien komen dat Crocs een samenwerking aanging met Balenciaga. Samen hebben deze merken gewerkt aan de lancering van een paar laarzen die ontzettend veel lijken op de Classic Crush Boot. Er zijn dus naast de prijs weinig verschillen te herkennen. Voor de Balenciaga laarzen betaal je namelijk zo’n 650 euro en voor de Crocs maar 70 euro. Als je de laarzen met elkaar vergelijkt zijn de Classic Crush Boots ineens heel goedkoop toch? Echt een koopje 😉

Beeld: Pinterest