Films & Series

Beste romcom ooit? “Ik denk nog stééds na over de plottwist”

crazy-stupid-love-film-plottwist

Het lijkt erop dat we steeds meer terugverlangen naar films en series uit vorige decennia. Dat is niet zo gek, vooral met al die remakes van echte klassiekers. Het doet ons terugdenken aan de goede oude tijd van de filmwereld. Er was één film die een tijdje uit ons gedachten was verdwenen. Totdat we op zoek gingen naar een film met een geweldige plotwending. En daar was 'ie: Crazy, Stupid, Love..

Plottwist

Het ultieme filmelement dat ooit is bedacht? Zonder twijfel de plottwist. Maar dan wel op voorwaarde dat deze op de juiste manier wordt uitgevoerd, want veel filmmakers zijn ten onder gegaan aan een voorspelbare ‘plotwending’ die werd gepresenteerd als een uniek element in de film. Maar deze film niet! Kijkers zaten vol verbazing naar hun scherm te staren toen het verhaal een onverwachte wending nam in Crazy, Stupid, Love. uit 2011.

View post on Twitter

Waar gaat Crazy, Stupid, Love. over?

Deze heerlijke film, met sterren als Ryan Gosling, Emma Stone en Steve Carell, is een ware traktatie voor filmliefhebbers. Maar het zijn niet alleen deze fantastische acteurs die kijkers massaal lovende reacties laten achterlaten voor Crazy, Stupid, Love.. De romantische komedie, een genre dat tegenwoordig een complete comeback maakt, volgt het verhaal van de gescheiden Cal Weaver, die op zoek is naar manieren om vrouwen te versieren. In zijn avontuur krijgt hij hulp van Jacob, onze typische charmeur.

Maar wanneer Jacob wordt afgewezen door Hannah, wordt zijn ego gekrenkt. Toch jaagt Hannah Jacob na en ontvouwt zich een romantisch liefdesverhaal. De plottwist – die we uiteraard niet zullen verraden – vindt plaats wanneer Jacob de ouders van Hannah ontmoet en een vreemd nieuwtje ontdekt.

Watch on YouTube

Meer romcoms?

Heb je de smaak te pakken en is het tijd voor meer romantische komedies op je bingelijstje? Dan hebben we nog een goede andere optie voor je die te streamen is op Amazon Prime: Upgraded!

Ana is een gedreven en ambitieuze intern, vastberaden om haar weg te banen naar een succesvolle carrière in de kunstwereld. Haar doel is indruk te maken op haar veeleisende baas Claire. Maarre, wanneer het lot Ana een onverwachte upgrade naar de eerste klas tijdens een zakenreis schenkt, neemt haar leven een interessante wending.

In het luxueuze deel van het vliegtuig ontmoet Ana de charmante Will. Een ongelukkige verwarring leidt ertoe dat Will Ana aanziet voor haar baas Claire, en Ana besluit dit misverstand in stand te houden. Deze kleine leugen ontketent een reeks gebeurtenissen, waarbij romantiek en kansen zich als een sprookje ontvouwen.

De ambitieuze Ana wordt gespeeld door de knappe Camila Mendes, die we kennen van haar rol als Veronica in Netflix-serie Riverdale. Haar handsome tegenspeler is Archie Renaux. Hebben we je interesse daarmee genoeg gewekt? ;).

Beeld: Crazy, Stupid, Love..