Films & Series

Yay: Costa! krijgt een vervolg serie op Netflix

costa-de-serie

Ben jij ook zo'n fan van Costa!? Dan hebben we goed nieuws voor je, want na de film die vorig jaar uitkwam, komt er nu ook een vervolg op de originele serie. En die zal binnenkort verschijnen op Netflix. YESS!

Costa! de serie

En dat is niet het enige goede nieuws wat Netflix naar buiten brengt, want ook een deel van de film die vorig jaar uitkwam zullen we terugzien in deze nieuwe serie. Denk hierbij aan Oscar Aerts, Sinan Eroglu en Roeland Fernhout. En ook worden er natuurlijk nieuwe castleden toegevoegd. Jatou Sumbunu, Bo Martensen Hamza Othmans stellen zichzelf voor in een video op Instagram. “Costa! de serie gaat een heel hete, sexy, broeierige, natte zomer worden”, laten Hamze en Jatou weten. Dat belooft veel goeds.

Lees ook:
Videoland deelt trailer met spannende beelden van Mocro Maffia

Netflix

Costa! kwam uit in 2001, met in de hoofdrollen Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Michiel Huisman, Kürt Rogiers, John Wijdenbosch, Sylvie Meis en Daan Schuurmans. Deze serie was zo een groot succes, dat in 2022 een reboot werd uitgebracht: Costa!!. Dit keer met twee uitroeptekens dus, haha! En ook dit was weer zo’n groot succes. Om deze reden heeft Netflix nu ook besloten om met Costa! de serie te komen. We zullen wel nog even geduld moeten hebben, want de releasedatum hebben ze nog niet bekend gemaakt. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten!

View post on Instagram
 

Beeld: costa!!

Must reads 👀