Beauty

Deze 5 cosmeticaproducten zijn een échte must have voor het najaar

cosmeticaproducten-najaar

We merken steeds meer dat het kouder en natter begint te worden. Met de komst van de koudere temperaturen heeft onze huid een andere verzorging nodig dan in de zomer bijvoorbeeld. Dit zijn daarom de 5 must have cosmeticaproducten voor dit najaar.

Cosmetica voor het najaar

In de winter wordt je huid vaak droger. Dit heeft te maken met de lagere temperaturen, maar ook met een lage luchtvochtigheid. Wanneer de luchtvochtigheid laag is, geeft de huid meer vocht af aan de buitenlucht. En daarom verdient onze huid dan ook de juiste verzorging terug. Daarnaast kan de huid in de winter ook sneller en heftiger geïrriteerd raken. Om je op weg te helpen hebben we de perfecte essentials voor je geselecteerd om je huid de liefde en verzorging te geven die het nodig heeft na een koude dag.

1. Nachtcrème

Het is misschien iets waar we niet vaak over nadenken, maar ‘s nachts moeten we ook onze huid goed verzorgen! Tegenwoordig bestaan er verschillende nachtcrèmes die ervoor zorgen dat je huid tijdens het slapen ook de juiste verzorging krijgt. Onze favoriet is de Good Night Cream – overnight booster van Louis Widmer. Deze crème zorgt ervoor dat je met een ontspannen en uitgeruste teint wakker wordt! En dat niet alleen, want deze ruikt ook nog eens heerlijk, wat wil je nog meer?

View post on Instagram
 

2. Cleanser

Er is niets lekkerder dan het verwijderen van je make-up na een lange dag. Heerlijk door je ogen wrijven! Deze winter is het voor jou van belang om te investeren in een goede cleanser die gemaakt is voor de gevoelige huid en die je droge huid ook zal hydrateren. Een goed voorbeeld is de Priming Cleanser van Afari. Deze milde en hydraterende reiningscrème verwijdert make-up en onzuiverheden en laat je huid schoon, soepel en zacht aanvoelen.

View post on Instagram
 

3. Lotion voor de gevoelige huid

Na het verwijderen van al je make-up resten is je gereinigde huid klaar voor een aantal voedende skin care producten. Dit najaar is het belangrijk dat we ons focussen op vochtinbrengende en kalmerende producten die je huid op de lange termijn verbeteren. Wij doen dit met behulp van de Sensitive Skin Lotion van Hannah. Deze lotion geeft onze pipse huid weer een frisse teint en verhoogt de weerstand van de natuurlijke beschermlaag van de huid. Laat die kou maar komen!

View post on Instagram
 

4. Lichaamsverzorging

Vaak geven we ons gezicht heel veel liefde, maar vergeten we dat ons lichaam ook wat aandacht nodig heeft. Om de droger wordende huid te voorkomen is het belangrijk een afgesloten laag op de huid aan te brengen die voorkomt dat het vocht kan ontsnappen. Echter merk je vaak bij crèmes dat je veel van het product nodig hebt voor het gewenste resultaat. Bij de Dry Skin Gel van Bio Oil is dit niet het geval. Dit product bestaat namelijk voor 84% uit olie en bevat 97% actieve ingrediënten. Ook geschikt voor de gevoelige huid dus!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Dit zegt jouw puistjeszone over jou (en wat je ertegen kunt doen)

5. Passend parfum

De volgende ochtend word je uitgerust wakker en voelt je huid weer als herboren. Je maakt je op, kleedt je aan en bent ready voor de dag. Hoe je eruitziet laat een belangrijke indruk achter bij veel mensen, maar vergeet niet dat geur hier ook een belangrijke rol in speelt. Mensen koppelen vaak bepaalde geuren aan herinneringen en personen. Via Parfumado kom jij erachter welke geuren er nou echt bij je passen en krijg je elke maand een nieuwe opgestuurd! Dat klinkt ons als muziek in de oren.

View post on Instagram
 

Beeld: pinterest