Food

Toe aan een verkoelende cocktail? Probeer dan eens de Corona Sunrise

Roos-Sanne
corona-sunrise-cocktail

De hele zomer lang struinen wij het internet af naar lekkere, nieuwe  ideetjes voor lekkere cocktails. Ook nu hebben we weer een lekker verfrissende cocktail voor deze warme zomerdagen gevonden, namelijk de Corona Sunrise. Hij is super makkelijk om te maken en – het allerbelangrijkste – mega lekker! Wij leggen je uit hoe je ‘m maakt.

Deze heerlijk verfrissende Corona Sunrise cocktail wil je maken

Je hebt weinig ingrediënten nodig én hij is super lekker; wat wil je nog meer?

Corona Sunrise

De naam van de cocktail zegt het eigenlijk al. Het is een heerlijke cocktail op gemaakt Corona. Nee, niet het virus! Eigenlijk is het een soort variatie op de Tequila Sunrise, je maakt ‘m namelijk met dezelfde soort ingrediënten. Corona is een populaire biersoort en wij hadden nooit bedacht om hier een cocktail mee te maken. Toch heeft een geniaal persoon het wél bedacht; en diegene bedanken wij!

Ingrediënten

  • 1 flesje Corona Extra;
  • 1 shot tequila;
  • Sinaasappelsap;
  • Grenadine sap;
  • Limoenschijfje.

Lees ook
TikToktrend! Déze Capri Sun cocktail is perfect tijdens dit zonnige weer

Bereidingswijze

Maak als eerste je Corona flesje open en drink deze leeg totdat het bier nog net aan boven het label uitkomt. Voeg hier vervolgens een shotje tequila aan toe. Daarna voeg je de sinaasappelsap toe, maar laat wet nog een klein beetje ruimte over, want als laatste vul je het flesje met grenadine sap. Voor de smaak kun je eventueel nog een limoenschijfje toevoegen en je hebt een heerlijke cocktail!

Is het niet duidelijk hoe je hem precies maakt? Dan kun je ook de onderstaande video bekijken:

View post on Instagram
 

Beeld: pinterest

Must reads 👀