News

Om deze reden doet Corine niet meer mee aan B&B Vol Liefde

corine-b&b-vol-liefde

We kunnen iedere werkdag weer genieten van een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde. Er zijn acht B&B-eigenaren die in dit programma op zoek gaan naar de liefde, maar de kijkers hebben al gezien dat er iemand ontbreekt. We hebben het over Corine. Ze heeft zichzelf nog uitgebreid voorgesteld in de aftrap-aflevering van B&B Vol Liefde, maar heeft uiteindelijk toch besloten om niet mee te doen.

B&B Vol Liefde 2023

Het is alweer een tijdje geleden dat de B&B-eigenaren een oproepje deden aan alle Nederlandse singles om zich op te geven voor het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. We maakten daar kennis met de B&B-eigenaren en zagen daar dus ook Corine langskomen, maar ze zit niet in het nieuwe seizoen. Hoe zit dat precies?

In een interview met Shownieuws vertelde ze waarom ze niet te zien is in B&B Vol Liefde 2023. Ze heeft namelijk zelf de keuze gemaakt om toch niet mee te doen aan het programma en haar honden speelden een belangrijke rol in deze keuze.

Om deze reden doet Corine niet meer mee

“Ik stapte er vol enthousiasme in en toen kwamen de opnames voor de kick-off van de start”, vertelde Corine aan Shownieuws. “Er kwam toen een hele leuke cameraman, die had een verkeerd petje en zijn schoenen waren niet goed. Dus de honden vielen overal over en toen ging die drone nog boven het huis, toen was het helemaal paniek.” De honden kregen dus veel overlast van de productie van het programma. “Toen dacht ik: ‘Nee, dit is hem niet hoor.’,” aldus Corine.

Geen spijt

Corine gaat in het nieuwste seizoen van B&B Vol Liefde dus niet op zoek naar haar ware liefde, maar daar heeft ze zeker geen spijt van. “Ik heb het nu vier keer gezien en toen was ik eigenlijk al klaar”, laat ze weten. “Dat was hem niet geworden. Nu ik naar Walter kijk, het is alleen maar dat tantra gedoe en bij mij waren dat alleen maar die honden geweest. Ik kan dat niet, dat verdraag ik niet.” Wij hopen dat Corine, buiten de camera’s om, alsnog de liefde van haar leven zal vinden.

Beeld: b&b vol liefde