Celebs

Yes! Coldplay komt volgend jaar eindelijk weer naar Amsterdam

Celine
coldplay-amsterdam

Een aantal dagen geleden verscheen er een videoclip van Coldplay op YouTube. Deze videoclip was voor het nummer ‘Humankind’, waarin meerdere hints naar Amsterdam verwezen. En het klopt inderdaad, want de Britse band komt naar onze hoofdstad! En jij kunt erbij zijn. 

Yes! Coldplay komt eindelijk weer naar Amsterdam

De mannen van Coldplay zullen zaterdag 15 en zondag 16 juli 2023 optreden in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Coldplay naar Amsterdam

Ben je dit jaar al naar een concert van Coldplay geweest in Parijs, Berlijn of Brussel? Dan kwam dat vast doordat de band Amsterdam dit keer heeft overgeslagen. Maar gelukkig brengt de band dit keer wél een bezoek aan ons koude kikkerlandje. Je zal wel nog even geduld moeten hebben, ze zullen pas in juli 2023 op het podium staan in de Johan Cruijff ArenA. Op Instagram deelt de band de nieuwe data én de steden waar ze komend jaar zullen gaan optreden.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Duurzaamheid

Voor de Britse band is duurzaamheid ontzettend belangrijk. Daarom gebruiken ze voor de shows 100% hernieuwbare energie, verminderen ze hun touruitstoot met 50% en planten ze voor ieder verkocht ticket een boom, zo staat vermeldt op de website van Mojo Concerts. En tijdens de shows kun je natuurlijk een kleurrijke zee aan lampjes verwachten door de armbandjes die de fans vooraf krijgen bij het concert.

Lees ook
Oh, no! Shawn Mendes annuleert tournee vanwege gezondheidsproblemen

Kaartverkoop

Wil jij nou ook heel graag zelf een keer bij dit magische optreden aanwezig zijn? Dan moet je je laptop donderdag 25 augustus om 10:00 uur start klaar hebben staan, dan begint de namelijk de kaartverkoop. Maar wees er wel snel bij, want op = op! De tickets zijn al te koop vanaf 56 euro.

Beeld: coldplay