Food

Recept! Deze Diet Cokeagne cocktail gaat viral op TikTok

cokeagne-cocktail-tiktok

Wij snappen wel dat deze Diet Cokeagne cocktail viral gaat op Tiktok! Niet alleen omdat het drankje heel lekker is, maar het is ook nog eens dé favoriete cocktail van Tom Hanks. Nu moet je hem zeker proberen!

Diet Cokeagne cocktail

De Cokeagne cocktail is viral gegaan op TikTok, omdat deze zó makkelijk is, dat je het binnen een hand omdraai op tafel hebt staan. Laten we maar direct beginnen met het recept, want veel uitleg heeft het niet nodig! Je hebt een blikje of fles cola (light) nodig en een fles van je favoriete champagne nodig. Doe wat ijsklontjes in een glas, schenk hier voor ongeveer 1/3 cola in en daarna top je het af met de champagne. En klaar is Kees!

View post on TikTok

Lees meer:
Recept! Zo maak je zelf een kir royal uit Emily in Paris

Viral op TikTok

Dit cocktail recept is niet alleen super makkelijk om te maken en heel lekker, maar Tom Hanks is degene die het drankje de wereld in heeft geroepen. Dus wij snappen wel waarom de Diet Cokeagne viral is gegaan op TikTok ;-). Naar eigen zeggen is de populaire acteur geen stevige drinker en mixt hij daarom altijd zijn champagne met een blikje cola. Sterker nog, hij let ook op zijn calorieën, want hij gebruikt hier cola light voor!

Tom Hanks wordt ook wel gezien als hét lievelingetje van het internet en mensen volgen hem dan ook graag. Als je het aan ons vraag is een drankje met twee ingrediënten niet écht een cocktail, maar als Hanks het zegt, gaan wij er natuurlijk in mee! Zo was ook actrice Elizabeth Banks onder de indruk.

View post on Instagram
 
Beeld: pinterest