Food

Dit zijn de 7 leukste cocktailbarretjes in Londen

beste-cocktailbar-londen

De feestdagen zijn begonnen en dé perfecte stad om je tijd in door te brengen hiervoor is toch echt Londen. Spendeer jij ook je kerstvakantie in de Britse hoofdstad? Dan zijn dit de leukste cocktailbarretjes tijdens de koude winterdagen in Londen!

De leukste cocktailbarretjes tijdens de kerstvakantie in Londen

Eén van de mooiste plekken om de feestdagen te spenderen, is toch echt wel Londen. De hoofdstad wordt ieder jaar weer omgebouwd tot een echt winter wonderland. Daarom kiezen veel mensen ervoor om de feestdagen hier te spenderen. Ga jij dit ook doen? Of ben je er toevallig een keertje deze winter? Dan zijn dit de leukste cocktailbarretjes die je tijdens of rondom de kerstdagen in Londen kan bezoeken!

1. Kitchen at Holmes

Kitchen at Holmes is een Mediterraans restaurant, dat voor de feestdagen ieder jaar weer opnieuw helemaal wordt omgebouwd. Hier kun je dus neerploffen om heerlijk te eten, maar ook voor een drankje kun je er terecht. Neem plaats op het Winter Terrace en geniet van de lekkerste cocktails!

2. Montague Ski Lodge

In het centrum van Londen vind je het Montague hotel. Hier kom je niet alleen om te overnachten, maar je kan hier ook genieten van heerlijke drankjes. In 2019 wonnen ze Best Venue bij de London Venue Awardsdat zegt wel wat. Deze plek moet dus zeker op je bucketlist staan als je Londen bezoekt!

View post on Instagram
 

3. Deck the Halls bij Pergola Paddington

Ieder jaar weer kun je bij Pergola Paddington terecht voor misschien wel de leukste kerstviering van heel Londen. Dan wordt Pergola Paddington namelijk omgetoverd tot een echt winter wonderland, wat ze Deck the Halls noemen. Hier kun je dan eerst een tafeltje boeken voor een heerlijk diner en daarna kun je doorschuiven naar de bar om daar verder te borrelen. Hiervoor moet je wel een kaartje kopen, maar dit begint al vanaf £10, dus dat is het meer dan waard als je Londen bezoekt.

View post on Instagram
 

4. Le Pont de la Tour

Heb jij wel zin in een heerlijk Frans restaurant? Dan is Le Pont de la Tour dé plek voor jou. In deze bistro kun je heerlijk neerploffen om te genieten van de lekkerste cocktails en een prachtig uitzicht. Dit cocktailbarretje mag je dus ook zeker niet missen als je kerst vier in Londen! Hoe mooi ziet dit eruit?

View post on Instagram
 

5. The Rooftop at the Trafalgar

Als je écht in de kerstsfeer wilt komen, dan is The Rooftop at the Trafalgar een absolute must om te bezoeken. Hier kun je onder genot van misschien wel de lekkerste cocktails in Londen alvast helemaal in de kerstsfeer komen, terwijl je het prachtige uitzicht over de stad in je opneemt. Deze geweldige cocktailbar mag je zeker niet missen wanneer je Londen bezoekt.

View post on Instagram
 

6. Aviary

Was jij liever op skivakantie gegaan dan een citytrip naar Londen? Niet getreurd, bij Aviary kun je alsnog een soort skivakantie vibeje voelen. Zij hosten namelijk een rooftop après-ski style takeover met de allerlekkerste drankjes. Geniet van de lekkerste, vers gemaakte cocktails in één van de aanwezige iglo’s en geniet van de avond.

View post on Instagram
 

7. Be At One Cocktail Bars

Ook bij de Be At One Cocktail Bars kun je terecht voor een breed aanbod aan heerlijke drankjes. Deze barretjes zitten op verschillende plekken door Londen – en door heel Engeland – en hier moet je zeker eens langsgaan tijdens je volgende bezoekje. Ze hebben allerlei winterse cocktails in de aanbieding, waarmee je helemaal in de kerstsfeer kan komen. Cheers!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @indiaamoon