Celebs

Cleo van Temptation Island deelt een update over haar relatiestatus

cleo-temptation-relatiestatus

De deelname aan Temptation Island liep voor Cleo anders dan dat ze had gehoopt. Ze zag hoe haar Antonio het iets te gezellig had met een van de vrijgezellen. Cleo heeft toen besloten om het eiland alleen te verlaten. Wij zijn benieuwd of de twee wel nog contact hebben of dat ze ieder hun eigen weg zijn gegaan. Gelukkig geeft Cleo ons nu een update over haar relatiestatus! 

Cleo vertelt openhartig over haar relatiestatus

De afgelopen maanden zijn niet makkelijk geweest voor Cleo. Tijdens het laatste kampvuur kreeg ze te zien dat Antonio naar bed was geweest met single Fleur. Cleo haalde toen behoorlijk uit naar haar, inmiddels, ex-vriend: “Voel je je nou stoer? Waarom doe je dit? Wat beteken ik voor jou?”, haalde ze uit in het programma. Een hereniging tussen de twee bleef dan ook uit.

‘Droomvrouw voor altijd’

Toch leek het er even op dat het stel weer bij elkaar zou zijn. Meerdere juicekanalen hebben laten weten dat de twee samen zijn gespot in het openbaar. Ook heeft Antonio onlangs een foto van een blondine in zijn Instagram Stories gedeeld. Daar stond bijgeschreven: “Droomvrouw voor altijd.” En Cleo repostte deze foto vervolgens ook weer in haar eigen Stories. Zouden de twee dan toch weer bij elkaar zijn?

Lees ook
WOW! Dit is hoe Fleur van Temptation Island er vroeger uitzag!

Update over liefdesleven

Wij zijn nu, net als de Instagram volgers van Cleo, razend benieuwd of de twee dan toch weer samen zijn. Op Instagram deed Cleo onlangs nog een Q&A waar ze de vraag kreeg of ze momenteel aan het daten is. Daarop reageerde ze met: “Nee, ben daar nog even niet zo mee bezig.” Op dit moment is ze vooral aan zichzelf en haar eigen toekomst aan het werken. Wel laat Cleo weten dat ze niets uitsluit: “Ik zie vanzelf wel wat er allemaal op m’n pad komt.”

Bron: GraziaBeeld: RTL

Must reads 👀