News

Cleo van Temptation Island geeft Antonio een sneer via haar Instagram

cleo-temptation-relatiestatus

We hebben allemaal met onze eigen ogen kunnen zien hoe de relatie tussen Cleo en Antonio over en uit was na hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave. Cleo vertrouwde Antonio namelijk niet, en terecht, toch gaf ze hem in Nederland nog een kans. Op Instagram deelt ze nu hoe het er voorstaat. 

Cleo deelt op Instagram dat het nooit meer zal goed komen met Antonio

Het leek even goed te gaan, maar uit een bericht op Instagram maken we op dat de relatie tussen de twee nu écht finito is.

Tweede kans

Nadat Cleo in Temptation Island een punt achter haar relatie met Antonio zette, ging Antonio zijn eigen gang. Hij dook tussen de lakens met Fleur en liet zich helemaal gaan. Hoewel het laatste kampvuur van de twee tenenkrommend was, besloot het stel in Nederland tóch de relatie een tweede kans te geven.

“Droomvrouw voor altijd”, deelde Antonio onlangs bij een foto van Cleo. Het leek even zo, maar volgens Cleo is er absoluut geen sprake van een happy end. Zij deelt namelijk een pijnlijk bericht op Instagram.

Lees ook
Oh my, Temptation’s Annebel én Ivo ondergaan mega transformatie!

Instagram Q&A

In een vragenrondje op Instagram beantwoordt Cleo een aantal prangende vragen van haar volgers. Zo is iemand benieuwd naar de status tussen haar en Antonio. “Komt het ooit nog goed tussen jou en Antonio?”, vraagt een volger. “Nee, Antonio weet ook heel goed waarom. Ik wens het meisje waar die nu mee is heel veel succes”, legt ze uit.

De tekst gaat verder onder de foto

Het moge duidelijk zijn dat Antonio opnieuw niet helemaal eerlijk is geweest. “Zogenaamd willen vechten voor mij en mij blijven berichten, maar wel met andere praktijken bezig zijn. Mij niet bellen joe.” Aiii…

Must reads 👀