News

Zo zag Claudia van B&B Vol Liefde er vroeger uit

claudia b&b vol liefde

Claudia, die op bezoek ging bij de tantra-B&B van Walter, kreeg veel aandacht van de kijkers thuis. Ze deed mee aan B&B Vol Liefde, omdat ze op zoek was naar de ware liefde. En ze hoopte dit bij de 54-jarige Walter te vinden, maar helaas ontstond er geen liefdes klik tussen de twee. Ze mocht weer naar huis, maar dat was nog niet het einde. Ze gaat namelijk met Walter een retraite geven. Maar hoe zag Claudia er vroeger eigenlijk uit?

B&B Vol Liefde

We hebben in het nieuwste seizoen van B&B Vol Liefde kennis gemaakt met Claudia. Zij kwam samen met vriendin Anne langs in de Franse B&B van Walter. Ze hoopten daar beiden een diepere connectie aan de kunnen gaan met de B&B-eigenaar. En daar stond Walter ook zeker wel voor open. Bij aankomst in Frankrijk gingen gelijk de voetjes van de vloer en deed het drietal een dansje in de tempel van Walter. Helaas zat een liefdes klik er niet in voor de dames en mochten ze beiden weer terug naar Nederland.

Foto uit de oude doos

Toch kunnen de kijkers thuis geen genoeg krijgen van Claudia en willen ze graag alles van haar weten. Het was LoveReality die op het Facebook-account van Claudia een aantal oude foto’s vonden. Sommigen zijn nog niet zo oud, maar er zat ook een foto tussen van een langere tijd geleden. Hier was Claudia waarschijnlijk 22 jaar oud en werkte ze in de kantine van De Gelderlander. Had jij Claudia op deze foto’s herkend?

View post on Instagram
 

Beeld: b&b vol liefde