News

Claudia van B&B Vol Liefde danst nu met deze BN’er

claudia b&b vol liefde

Claudia, die op bezoek ging bij de tantra-B&B van Walter, kreeg veel aandacht van de kijkers thuis. Ze deed mee aan B&B Vol Liefde, omdat ze op zoek was naar de ware liefde. En ze hoopte dit bij de 54-jarige Walter te vinden, maar helaas ontstond er geen liefdes klik tussen de twee. Gelukkig is Claudia na haar deelname aan het programma haar dans moves niet verleerd en doet ze nu zelfs een dansje met een bekende Nederlander.

B&B Vol Liefde

We hebben in het nieuwste seizoen van B&B Vol Liefde kennis gemaakt met Claudia. Zij kwam samen met vriendin Anne te gast in de Franse B&B van Walter. Ze hoopten daar beiden een diepere connectie aan de kunnen gaan met de B&B-eigenaar. En daar stond Walter ook zeker wel voor open. Bij aankomst in Frankrijk gingen gelijk de voetjes van de vloer en deed het drietal een dansje in de tempel van Walter.

“Dansen is voor mij heel helend, altijd al geweest”, deelde Claudia in het programma. Ze vergeleek dit gevoel met een hond die zich losschudt. “Een hond die ergens mee zit, die gaat schudden en daar kunnen wij als mens van leren. Als je als mens gaat schudden, komen er al dingetjes los.”

Bram Krikke

Gelukkig heeft Claudia na haar deelname in Nederland ook nog veel gedanst. Ze werd zelfs gevraagd door een bekende Nederlander om samen met hem een dansje te doen. En daar heeft hij nu de beelden van gedeeld op Instagram. “Sinds B&B Vol Liefde is mijn leven drastisch veranderd”, schrijft Bram Krikke onder de foto. En na het dansen moesten de twee elkaar natuurlijk ook even een dikke knuffel geven, die minstens acht seconden duurden.

View post on Instagram
 

Beeld: b&b vol liefde