Food

De ideale Netflix snack! Churros voor in de airfryer

churros-airfryer

Je kent het wel. De typische kermisgeur. Suikerspin, popcorn, oliebollen en natuurlijk die overheerlijke churros. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Heerlijk bestrooid met kaneelsuiker, Nutella of caramel. Niets is ons te gek! Maar nu zijn er dus ook churros die je kunt afbakken in de airfryer! Do we need to say more?

Airfryer churros

Jij moet toch wel één keer in je leven churros hebben gegeten. Het is misschien niet heel gezond,  lekker is het wel! Het zijn eigenlijk dunne reepjes beslag die vervolgens in de frituurpan worden gebakken. Op de kermis betaal je al gauw meer dan vijf euro voor een grote portie. Best prijzig dus! Gelukkig zijn deze airfryer churros een stuk goedkoper. Ook is de airfryer een gezondere optie dan de frituurpan. Je kan deze gewoon in je airfryer binnen een paar minuten afbakken. Ideaal dus!

Lees ook
Churros maken? Dankzij dit recept is dat een eitje

Tipje van de redactie

Koop een pot Nutella en een pot Bebogeen. Weet je niet wat Bebogeen is? Dat is eigenlijk gewoon een caramel pasta. Deze is vaak te koop in de wat grotere supermarkt filialen. Dip je airfryer churros vervolgens om de beurt in de Nutella en de Bebogeen. Smullen maar!

Waar kun je de churros kopen?

Nu wil je natuurlijk ook weten waar je deze airfryer churros van het merk Aviko kunt kopen. Bij de Lidl, Vomar en de Plus ligt deze lekkernij al in de schappen. De inhoud van de zak is 300 gram en kost €2,49. Een koopje dus! Eetsmakelijk alvast.

Bron: fem-femBeeld: Pinterest