Films & Series

Bingen maar: Netflix komt met een interactieve romantische komedie

choose-love-netflix

Sommige films en series zijn zo voorspelbaar, dat je eigenlijk al weet hoe ze zullen eindigen. Best jammer! Maar daar heeft Netflix nu dé oplossing voor. Ze komen namelijk met een interactieve romantische komedie en daarmee bepaal jij hoe het verhaal zal verlopen en ook hoe deze eindigt. Ja, dat lees je goed!

Choose Love

Het is niet de eerste keer dat Netflix experimenteert met interactieve films en series. Zo waren er eerder al Unbreakable Kimmy Schmidt, Black Mirror: Bandersnatch, Kaleidoscope, waar jij het verloop en het einde kon bepalen en daar voegt de streamingdienst er nu dus nog eentje aan toe.

In Choose Love volgen we Cami Conway, gespeeld door Laura Maran. Ze heeft haar leven helemaal op orde. Ze heeft haar droombaan, een hele knappe vriend (Scott Michael Foster), waarmee ze het liefst gelijk in het huwelijksbootje stapt, maar er is toch nog iets wat ontbreekt.

Lees ook:
Waarom iedereen het over de Netflix-serie Knokke Off heeft

Interactieve romantische komedie

Ze begint te twijfelen aan bepaalde aspecten in haar leven. Is Paul eigenlijk wel haar ware liefde? En is de baan van haar dromen wel echt voor haar weggelegd of is het tijd voor een carrièreswitch? En al deze keuzes mag jij dus voor Cami bepalen. Maar Netflix waarschuwt de kijker alvast: dingen lopen niet altijd zoals je denkt.

De interactieve romantische komedie Choose Love is vanaf 31 augustus te zien bij Netflix.

Watch on YouTube

Beeld: netflix

Must reads 👀