Astrologie

Déze chocolade snack past het beste bij je volgens je sterrenbeeld

chocolade

Wie is er nou niet dol op chocolade? Er is mega veel keus, maar déze chocolade snack past volgens je sterrenbeeld het beste bij je!

Ram | 21 maart – 19 april

Je bent altijd lekker druk en wil daarom ook een chocolade snack die je on the road mee kunt nemen. Brownies passen daarom perfect bij jouw sterrenbeeld. Ze zijn ideaal om mee te nemen én je kunt ze ook gemakkelijk zelf maken. Voeg je eigen ingrediënten toe en maak ze zo zoet als je zelf wil.

Stier | 20 april – 20 mei

Je bent een echte luxe poes en vindt het niet erg om iets meer geld uit te geven aan een lekkere snack. Je hebt een goede smaak en daar geven wij jou groot gelijk in! Aardbeien gedoopt in chocolade zijn daarom voor jou de perfecte traktatie. Het maakt niet uit of ze in witte, pure of melk chocolade gedoopt zijn, als er maar een verse aardbei onder zit. Yummy!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Jij weet af en toe niet wat je wil en je smaak kan daarom ook zomaar omslaan. Je hebt het ene moment zin in iets zoets en het andere moment pak je toch liever iets hartigs. Je verbruikt dagelijks ook veel energie, dus daarom is een traktatie die je een boost geeft erg belangrijk. Je bent dan ook dol op chocolademuffins en eet dan ook niets lievers.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Je bent erg kieskeurig als het om eten gaat. Maar lavacakejes is echt iets waar je geen nee tegen zegt. De warme vloeibare chocolade vulling past bij je gevoelige en warme persoonlijkheid. Het toetje voelt als thuiskomen en het is net alsof je op wolken loopt.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Als Leeuw ben je erg aanwezig en ben je veel bezig met je uiterlijk. Maar je kan ook erg ongeduldig zijn, zeker als het gaat om eten. Chocolade-ijs is jouw life saver, het is alles wat je nodig hebt. Je hebt daarom ook standaard een bak ijs in je vriezer liggen. Zo kun je gelijk ervan genieten en de trek meteen stillen. Geen gedoe, gewoon lekker makkelijk!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Je bent niet snel onder de indruk van nieuwe trends en hebt oog voor detail. Je smaak is simpel, maar toch chic. Een simpele luchtige chocolademousse is voor jou de ultieme traktatie en je kan hier enorm van genieten. Yummy!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Je houdt van balans, dus ook tussen zoet en zout. De chocolate bark, is een overheerlijke chocoladereep met daarop zoete of hartige toppings. Klinkt geweldig! Je vindt het moeilijk om keuzes te maken, dus als je niet hoeft te kiezen is dan voor jou een win-win situatie.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Als Schorpioen kan je soms wat intens en gecompliceerd over komen. Soms ben je moeilijk te lezen en houd je het liefst afstand. Ondanks deze houding heb je ook een zachte kant. Door je mysterieuze karakter past een pure chocoladecake perfect bij jou. Het brengt je zachte en duistere kanten naar boven, de perfecte combo dus!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Je bent erg avontuurlijk en wil het liefst alles hebben geprobeerd. Zo ook op het gebied van eten. Het kiezen van een favoriete lekkernij is dus ook lastig voor jou. Toch zijn s’mores de beste traktatie voor jou. Met slechts drie ingrediënten heb je deze zo gemaakt én heb je een heerlijke snack op tafel staan.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Als Steenbok ben je niet zo moeilijk en houd je het liever bij de wat simpelere traktaties. Een heerlijke chocolate chip cookie is precies waar jij naar verlangt. Net zoals het chocoladekoekje dat je nooit in de steek zal laten, is een Steenbok er ook altijd voor zijn vrienden en familie wanneer je hem of haar nodig hebt.

Lees ook: 
Déze sterrenbeelden zijn een perfecte match voor jou

Waterman | 20 januari – 18 februari

Je houd van spontaniteit en verrassingen en volgens een legende is de toffee per ongeluk uitgevonden. Er ging tijdens het maken van karamel iets mis en ook veel van jouw beste uitvindingen zijn ontstaan toen je experimenteerde en er op magische wijze creaties uitkwamen. De chocoladetoffee matched daarom perfect bij jouw karakter.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Als Vissen ben je erg ontspannen en rustig, maar diep van binnen ben je erg creatief. Net als de chocoladecake met laagjes heb je niet alles geproefd tot dat je helemaal bij het einde bent gekomen.

Beeld: Pinterest