Celebs

Cute! Bibi Breijman deelt super schattig kiekje met zoontje Chester

bibi-breijman-waylon-zwanger

Leuk nieuws voor Bibi Breijman! Haar pasgeboren zoontje Chester is namelijk vandaag 12 weken oud. Dit viert de influencer door een super schattig kiekje op haar Instagram te plaatsen.

Bibi Breijman deelt lieve foto van zoontje Chester

Op Instagram deelt Bibi een mega schattige foto van haar met haar zoontje, Chester.

Bibi en Waylon

Het drama dat zich tussen Bibi en Waylon heeft afgespeeld, is je vast niet ontgaan. In haar meest recente video doet Bibi een boekje open over de moeilijke periode die ze heeft moeten doorstaan. De twee hebben bakken met kritiek over zich heen gekregen, wat bij Bibi heel hard binnenkwam. Ze voelde zich dan ook heel schuldig tegenover de kleine Chester. ”Ik voelde me een slechte moeder, omdat ik niet helemaal toegewijd was aan die kleine lieverd die dat helemaal niet verdiende”, aldus Bibi.

Ook vertelt ze dat alle negatieve reacties ervoor hebben gezorgd dat Bibi en Waylon weer dichterbij elkaar zijn gekomen. Ze heeft er dan ook voor gekozen om voor haar gezin – en dus ook voor Waylon te kiezen. ”Ik heb zelf voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter”, legt ze uit in de video.

Lees ook
Bibi Breijman vertelt openhartig over moeilijke periode door vreemdgaan Waylon

Super schattig kiekje op Instagram

Gelukkig lijkt het inmiddels stukken beter te gaan met Bibi. En vandaag heeft ze wat te vieren: haar zoontje Chester is namelijk 12 weken oud! Ze deelt een super schattig kiekje op Instagram en de positieve reacties stromen binnen. ”12 weeks”, schrijft ze bij de foto. Baby daddy Waylon reageert drie hartjes onder de foto. Maar hij is niet de enige die positief reageert. Zo heeft ook Chantal Janzen twee hartjes ogen achtergelaten en reageert een volger: ”Mooi manneke. Hopelijk zien we ook gauw een mooie familie foto van jullie viertjes.” En dat hopen wij ook!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @bibibreijman

Must reads 👀