Celebs

OMG! Gaat Channah Koerten meedoen met de Bachelorette?

Jamy
channah koerten bachelorette

Channah Koerten heeft meegedaan aan verschillende reality programma's. Wij hebben haar laatst nog kunnen zien in het spraakmakende programma Echte Meisjes in de Jungle. Maar de realityster zou zeker nog een keer meedoen aan een ander programma. Channah Koerten is al een tijdje single en staat er dan ook voor open om mee te doen aan de Bachelorette.

Channah Koerten

Channah Koerten is bekend geworden door haar deelname aan Ex On The Beach. Later heeft zij nog meegedaan aan Temptation Island Vips en recent hebben we haar kunnen zien in Echte Meisjes in de Jungle. Helaas heeft zij het programma niet gewonnen, maar de brunette staat zeker open voor nog andere programma’s. Channah Koerten heeft een relatie gehad met Quentin die zij heeft leren kennen bij Ex On The Beach. De twee hebben twee prachtige kindjes op de wereld gezet, maar zijn helaas niet meer samen. De knappe realityster is dus single and ready to mingle. Na een vrijgezelle periode staat zij zeker weer open voor een nieuwe liefde. Channah Koerten vertelt in de eerste aflevering van Realitea, van RTL Boulevard, dat zij graag mee wil doen aan De Bachellorette.

View post on Instagram
 

De Bachelorette

In de eerste aflevering van Realitea vertelt Channah in een gesprek met Fawry Not Sawry dat zij dit seizoen van De Bachelorette met Sylvia Geersen niet kijkt. De realityster vindt het allemaal iets te emotioneel en zoetsappig, maar ze zou dolgraag zelf een keer willen meedoen aan het programma en zelf de rozen uit gaat delen.

Lees ook: 
Baby nieuws! Lindsay Lohan is in verwachting van eerste kindje

Channah geeft aan dat ze op dit moment single is en dat ze ook niets meer heeft met haar oude vlam, Orlando Smeekes. Ze hebben nog wel regelmatig contact, maar verder geen relatie meer. Ook Sheila Bergeik van, The Real Housewives of Amsterdam, is te gast in de studio. Zij gaf aan dat ze het programma wel wilde presenteren als Channah Koerten de nieuwe bachelorette wordt. Zal zij het stokje overnemen van Monica Geuze? Wij zijn benieuwd of we binnenkort Channah Koerten zien stralen in het nieuwe seizoen van De Bachelorette.

Beeld: Instagram: @channahkoerten